Apple iPhone 8'in satış fiyatı ne kadar olacak?

iPhone 8'in satış fiyatı ne kadar olacak?

14.08.2017 - 11:14 | Son Güncellenme:

Apple'ın yeni akıllı telefonu iPhone 8 hakkında her gün başka bir bilgi daha ortaya çıkıyor. Yeni gelen bilgilere göre iPhone fiyatlarının bu yıl sonunda tüketicileri uzaklaştıran bir noktaya gelebileceğini ortaya koyuyor.

iPhone 8in satış fiyatı ne kadar olacak

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Dünyanın önde gelen büyük finans grubu şirketi Barclay'in müşterilerine gönderdiği ve CNBC tarafından elde edilen yeni bilgiler, Apple iPhone fiyatlarının bu yıl sonunda tüketicileri uzaklaştıran bir noktaya gelebileceğini ortaya koyuyor. Barclays, "Tüketicilerin sadece% 11'i yeni bir iPhone için 1.000 doları veya daha fazlasını ödemek istiyor." açıklamasını yaptı.

iPhone 8'in 1000-1200 dolar gibi yüksek bir fiyat etiketine sahip olacağı söyleniyor. Bankanın anketine göre ise sadece % 11'lik bir kesmin iPhone için bin dolardan fazla nakit ödeyeceğini gösteriyor. Mevcut iPhone sahipleri arasında bu yüzde 11'den yüzde 18'e yükseliyor.

Anket iPhone 8 satışları için iyi bir sonuç vermese de, ankete katılanların çoğu 12 aylık bir taksit sözleşmesi ile ayda 48.50 dolara kadar ödemeye razı olacağını söyledi. Bu, 12 aylıkj ödeme planı tüm zamanların en pahalı iPhone'unu satın alacak tüketiciler için yaygın olarak kullanılan bir seçenek olabilir.

Haberin Devamı

iPhone 8'de bulunan, OLED panel, kenardan kenara ekran ve yüz tanıma gibi çoğu yeni özellik, iPhone 8'e özel olacak. Geçtiğimiz hafta, KGI Menkul Değerler Apple analisti Ming- Chi Kuo, iPhone 8'in yalnızca 2 milyon ila 4 milyon ünitesinin kullanıma sunulduğunu söyledi. Bu, yeni bir iPhone için umutsuzluğa yol açabilir.