Teknoloji İyileştirilmiş Pil Şarjı Nedir, Ne İşe Yarar? Iphone İyileştirilmiş Pil Şarjı Özelliği Nasıl Açılır?

İyileştirilmiş Pil Şarjı Nedir, Ne İşe Yarar? Iphone İyileştirilmiş Pil Şarjı Özelliği Nasıl Açılır?

03.11.2021 - 01:39 | Son Güncellenme:

Telefonlarda pil sağlığı çok önemlidir. Pil sağlığına dikkat edilmezse pil kısa zaman içinde yıpranabilir ve bu da kullanımı etkilemektedir. İyileştirilmiş pil şarjı nedir? İyileştirilmiş pil şarjı ne işe yarar? İyileştirilmiş pil şarjı nasıl açılır? Sizler için iyileştirilmiş pil şarjı ile ilgili bilgileri detayları ile derledik.

İyileştirilmiş Pil Şarjı Nedir, Ne İşe Yarar Iphone İyileştirilmiş Pil Şarjı Özelliği Nasıl Açılır


İyileştirilmiş pil şarjı telefonunuzu belli miktar şarj etmenize yardımcı olmaktadır.

İyileştirilmiş Pil Şarjı Nedir?

İyileştirilmiş pil şarjı telefonunuzun pil ömrünü uzatmak daha düzgün şarj etmek için telefonları koyulmuş bir seçenektir. Pil ömrünün sağlıklı olması şarjın daha geç bitmesine ve telefonu uzun süreler kullanmaya taramaktadır. Telefonu sağlıksız şarj etmek telefonun pil ömrüne büyük derecede zarar vermektedir. Telefonun pil sağlığı için iyileştirilmiş pil şarjı kullanılmalıdır iyileştirilmiş pil sağlığı telefonunuzu belli konumlarda yeterince şarj etmenize yaramakta ve pil sağlığını korumaktadır.

İyileştirilmiş Pil Şarjı Ne İşe Yarar?

İyileştirilmiş pil şarjı akıllı telefonunuzu daha sağlıklı kullanmanız için telefon üzerinde olan bir seçenektedir. İyileştirilmiş pil şarjını açmanız durumunda telefonunuz belli konumlardayken nasıl şarj ettiğinizi veya ne kadar sıklıkla şarja ihtiyaç duyduğunuzu algılayarak telefonunuzun pil ömrünün daha uzun olmasına yaramaktadır. İyileştirilmiş pil şarjı genel olarak vakit geçirdiğiniz konumlarda aktif olmaktadır.

İyileştirilmiş Pil Şarjı Nasıl Açılır?

Telefonunuzun ayarlar kısmına girmeniz gerekmektedir. Ayarlar kısmında pil seçeceğini bularak pil seçeneğinde dokunmanız gerekmektedir. Pil seçeneğine girdiğinizde pil sağlığı seçeneğini seçmeniz gerekmektedir. Pil sağlığı sayfanın en altında bulunan iyileştirilmiş pil şarjının yanındaki işarete tıklayarak iyileştirilmiş pil şarjını açabilirsiniz.