Oyun Dunyasi Konsolda Tank Kontrol Etme Keyfi

Konsolda Tank Kontrol Etme Keyfi

09.01.2016 - 13:58 | Son Güncellenme:

Wargaming, yaptığı bir açıklamayla World of Tanks PlayStation 4 sürümü için ikinci bir Açık Beta hafta sonu düzenleneceğini duyurdu. Oyunseverler 8 Ocak’tan itibaren alabilecekleri özel Başlangıç Paketleri (Founder’s Pack) ile tankçılık serüvenlerine hızlı bir başlangıç yapabilirler. İçerisinde Premium araçların yanında Premium Hesap süresi, oyun içi para ve özel tanklar gibi oyun içi içerikler bulunan Founder’s […]

Konsolda Tank Kontrol Etme Keyfi

Wargaming, yaptığı bir açıklamayla World of Tanks PlayStation 4 sürümü için ikinci bir Açık Beta hafta sonu düzenleneceğini duyurdu.

Haberin Devamı

Oyunseverler 8 Ocak’tan itibaren alabilecekleri özel Başlangıç Paketleri (Founder’s Pack) ile tankçılık serüvenlerine hızlı bir başlangıç yapabilirler.

İçerisinde Premium araçların yanında Premium Hesap süresi, oyun içi para ve özel tanklar gibi oyun içi içerikler bulunan Founder’s Pack, 8 Ocak Cuma günü PlayStation Store’da satışa sunulacak. Ayrıca Beta Haftasonu boyunca oyuna giren tüm oyunculara, ilk PlayStation anısına hazırlanan özel bir kamuflaja sahip Amerikan hafif tankı M22 Locust ve T1E6-PS Amerikan hafif tankı da hediye edilecek.

PlayStation hesabı olan tüm oyunseverler World of Tanks PlayStation 4 sürümünü PlayStation Plus üyeliğine gerek duymadan ücretsiz olarak oynayabilecekler.

Oyunun PS4 sürümü için 8-10 Ocak tarihleri arasında ikinci kere gerçekleşecek.