Teknoloji Lenovo K5 Note Ortaya Çıktı

Lenovo K5 Note Ortaya Çıktı

25.07.2016 - 17:17 | Son Güncellenme:

Son zamanlarda gündeme gelmekte olan Lenovo K5, bu kez firma tarafından yayımlanan görsel ile haber konusu olmayı başardı…

Lenovo K5 Note Ortaya Çıktı

Bilgisayar sektöründe dev başarılara imza atmış olan Lenovo, bilindiği üzere dünyanın sayılı büyük üreticilerinden biri. Bununla yetinmek istemeyen firma, aynı zamanda mobil sektöre de el atmış durumda. Geliştirdiği akıllı telefon modellerinde daha çok orta seviyeye hitap etmeyi tercih eden şirket, şimdilerde geliştirilme sürecinde olan Lenovo K5 Note ile bu duruma son verebilir. Zira ortaya çıkan bilgilere göre yeni akıllı telefon modeli üst düzey bir cihaz olarak karşımıza çıkacak. Konuyla ilgili yeni bir afiş yayımlayan firma, cihazın 4 GB RAM ile geleceğini şimdiden resmi olarak doğrulamış durumda. Elbette sızan birtakım bilgiler de mevcut.

Haberin Devamı
K5’in Çok Daha Güçlü Hali

Yayımlanan görsele göre Lenovo K5 Note, 4 GB RAM ile gelecek. Cihazın normalde 2 GB RAM kullandığı biliniyordu. Yani Note sürümünde en büyük değişikliğin bellek miktarında yaşandığını söyleyebiliriz. Bunun yanı sıra modelin az çok K5 ile aynı özelliklere sahip olacağını da söyleyebiliriz. İşlemci konusunda önemli bir değişikliğin yaşanmayacağını söylemek de mümkün.

Fiyatı Belirlendi

Tasarım olarak K5 ile birebir aynı olacağı söylenen K5 Note, fiyat bakımından ise ortalama 165 dolar karşılığında satın alınabilir olacak. 1 Ağustos itibariyle satın alınabilir hale geleceği belirtilen modelin başlangıçta Hindistan’da görücüye çıkacağını belirtelim. Tabi ilerleyen süreçlerde modelin farklı ülkelere de gelmesi söz konusu.