Teknoloji LG G Watch’tan Üzücü Haber

LG G Watch’tan Üzücü Haber

15.06.2016 - 15:11 | Son Güncellenme:

Bir süre önce satışa sunulmuş olan akıllı saat modeli LG G Watch, ne yazık ki üzücü bir gelişme ile gündeme geldi. İşte detaylar…

LG G Watch’tan Üzücü Haber

Güney Kore merkezli bir başka teknoloji devi olan LG, giyilebilir teknoloji ürünlerinin yükselişe geçmesini göz ardı etmemiş ve sektöre akıllı saat modeli ile beraber giriş yapmıştı. Nitekim beğeni kazanan LG G Watch ürünü ile beraber hatırı sayılır bir satış başarısı da elde eden firma, şimdilerde ise ne yazık ki üzücü bir gelişme ile haber konusu oldu. Şu anda geliştirilme süreci devam eden ve akıllı saatler adına hazırlanmakta olan yeni işletim sistemi sürümü Android Wear 2.0, açıklanan resmi bilgilere göre ne yazık ki G Watch modeli için yayımlanmayacak. Konuyla ilgili açıklama yapan LG USA Mobile, gelen soruları cevaplarken bu bilgiyi bizzat ilk ağızdan doğruladı.

Haberin Devamı
Bu Durumun Nedeni Belli

Kısa bir süre önce Motorola Moto 360 saati de aynı bilgi ile gündeme gelmişti. Zira Moto 360 saati de ne yazık ki Android Wear 2.0 sistemi için güncelleme almayacak saatlerden biri. Aynı kaderi paylaşan LG G Watch, aslına bakılırsa bir sebepten ötürü bu durumu yaşıyor. Bilindiği üzere G Watch satışları artık devam etmiyor. Haliyle satışı devam etmeyen bir ürünü en yeni güncelleme ile desteklemeyecek olan LG, aslına bakılırsa bu nedenden ötürü olumsuz eleştiriler de almakta.

Güncelleme Faydalı ve Önemli

Şimdilerde gelişim sürecini yaşayan Android Wear 2.0, beraberinde önemli özellikler ile birlikte gelecek. Bağlantı desteği artan saatlerin aynı zamanda çeşitli güvenlik açıklarından ve hatalardan arınacağı da bilinmekte.