Teknoloji LG G7'nin Snapdragon 835 işlemciyle geleceği iddia edildi

LG G7'nin Snapdragon 835 işlemciyle geleceği iddia edildi

10.01.2018 - 14:11 | Son Güncellenme:

LG G7’de, bir önceki senenin yonga seti olan Snapdragon 835 bulunacağı iddia ediliyor. Samsung ve Huawei gibi üreticilerin telefonlarında Snapdragon 845 yonga seti kullanması LG açısından büyük zararlara neden olabilir.

LG G7nin Snapdragon 835 işlemciyle geleceği iddia edildi

LG G7’nin yakın bir zamanda resmi olarak tanıtılması bekleniyor. LG, resmi tanıtım gerçekleşmeden önce cihaz resmi web sitesinde listeledi ve cihazın bazı özellikleri açığa çıktı.

Haberin Devamı

LG resmi web sitesinde Quick Charge teknolojisine sahip cihazların listelendiği sayfaya G7’de eklendi. Bu bilgiden yola çıkarak cihazın en yeni Snapdragon 845 ile değil Snapdragon 835 işletim sistemiyle geleceği düşünülüyor.

LG G7nin Snapdragon 835 işlemciyle geleceği iddia edildi

Snapdragon 845 ile birlikte gelen Quick Charge 4+ özelliği ayrılmaz ikili olarak düşünülüyor ancak durum öyle değil. Quick Charge 4+ özelliğini kullanan ilk telefon Nubia Z7, Snapdragon 835 işletim sistemi kullanıyordu. Bu sebeple LG G7’nin işletim sistemi hakkında da kesin bir şey hala söylenemiyor.

İşletim sistemi hakkındaki bilgiler dışında G7 hakkında başka bir bilgi şuan için yok. Ancak cihazın tanıtılmasına ve diğer özelliklerini de öğrenmemize çok az bir süre kaldı.