Teknoloji LG G8 ThinQ, gelecek yıl 4K ekranla gelebilir

LG G8 ThinQ, gelecek yıl 4K ekranla gelebilir

11.06.2018 - 15:19 | Son Güncellenme:

LG G7 ThinQ'nun tanıtılmasının ardından LG'nin bir sonraki amiral gemisi G8 ThinQ hakkında bilgiler gelmeye başladı. LG G8 ThinQ, Quad HD yerine 4K çözünürlüklü ekranla gelebilir.

LG G8 ThinQ, gelecek yıl 4K ekranla gelebilir

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

LG G7 ThinQ ve V35 ThinQ gibi telefonların ardından LG'nin gelecek yıl LG V40 ThinQ ve LG G8 ThinQ gibi cihazlarını piyasaya süreceğini biliyoruz. Ice Universe adlı sızıntı kaynağı 2019 başında çıkacak LG G8 ThinQ ile ilgili bazı bilgileri açıkladı. Ice Univers, G8 ThinQ'nu 4K çözünürlüğü destekleyecek LCD panel ile donatılacağını iddia etti.

Şu anda piyasadaki amiral gemisi cihazların çoğu ya FHD+ ya da QHD+ çözünürlükle geliyor. Güney Koreli şirketin şu anda 4K LCD ekranlı G8 ThinQ üzerinde çalıştığı ve VR içerikleri izlerken izleme deneyimini zenginleştirecek araştırmalar yaptığı bildiriliyor.

LG G7 ThinQ, QHD+ çözünürlükte MLCD+ panele sahip. 1000 nit parlaklığa sahip ekran, %30’a kadar güç tasarrufu sağlıyor.

Haberin Devamı

Sony ise Xperia XZ2 Premium ile 4K çözünürlüğü destekleyen mobil cihazları piyasaya süren tek akıllı telefon şirketi. Yaklaşan Samsung Galaxy S10 ve S10+'ın da önümüzdeki yıl bu yeni çözünürlüğe sahip olması bekleniyor.