Teknoloji LG’nin Kavisli Akıllı Cihaz Ailesi G Flex’e Veda Ediyoruz…

LG’nin Kavisli Akıllı Cihaz Ailesi G Flex’e Veda Ediyoruz…

16.12.2015 - 10:45 | Son Güncellenme:

Kavisli ekran yapısıyla ön plana çıkan ve piyasaya farklı bir yenilik getiren LG G Flex, gelen bilgilere göre pek de tutulmadı... Güney Kore merkezli bir başka teknoloji devi olan LG,...

LG’nin Kavisli Akıllı Cihaz Ailesi G Flex’e Veda Ediyoruz…

Kavisli ekran yapısıyla ön plana çıkan ve piyasaya farklı bir yenilik getiren LG G Flex, gelen bilgilere göre pek de tutulmadı... Güney Kore merkezli bir başka teknoloji devi olan LG, bildiğiniz üzere G Flex ile birlikte akıllı telefonu kavisli ekran teknolojisiyle buluşturmuştu. Ardından G Flex 2'yi de piyasaya süren firma, anlaşılan o ki pek de beklediğini alamadı. Düşük seyreden satış rakamlarının yanı sıra G3 gibi bir modelin yanına az bile olsa yaklaşamayan G Flex, paylaşılan bilgilere göre tarihin tozlu raflarındaki yerini alacak.

Haberin Devamı

Zira LG'nin Flex ailesine yeni bir üye katmayacağı iddia edildi. Sektör kaynaklarından alınan bilgiye göre CES 2016 etkinliğinde yeni duyurular yapacak olan LG, burada herhangi bir şekilde yeni bir Flex modeline yer vermeyecek. Şimdilerde daha çok G5 ve V10 modellerine odaklanmak isteyen firma, büyük ihtimalle ilerleyen dönemlerde de Flex serisi ile ilgili yeni bir duyuruya imza atmayabilir. Bunun en büyük nedeni, tahmin edebileceğiniz üzere tatmin edici olmayan satış rakamları. Sizce LG, G Flex ailesine veda edecek mi?