Teknoloji Logitech G, PRO Wireless Gaming Mouse'u duyurdu

Logitech G, PRO Wireless Gaming Mouse'u duyurdu

23.08.2018 - 12:00 | Son Güncellenme:

Logitech G, PRO Wireless Gaming Mouse’u duyurdu. Logitech G PRO modelinde 16 bin DPI seviyesine çıkan Hero optik sensörü kullanılıyor.

Logitech G, PRO Wireless Gaming Mouseu duyurdu

PRO Wireless Mouse, en iyi isabet oranı, hassasiyet ve sensör hızı için Logitech G’nin yeni nesil Hero sensörünü kullanıyor. Lightspeed teknolojisi sayesinde gecikme sürelerini ortadan kaldıran, Logitech G Powerplay Kablosuz Şarj Sistemi’yle uyumlu olarak sınırsız şarj ve oyun deneyimi sunan PRO Wireless Mouse, 80g’lık ağırlığıyla hafiflik ve yüksek performansı bir arada sunuyor.

Haberin Devamı

Hero 16K sensörüne sahip olan Logitech G PRO Wireless Mouse, güncellenmiş tarama algoritması sayesinde hızlanma, yumuşatma veya filtreleme olmadan tüm DPI seviyelerinde ultra hassas kontrol sağlıyor. Eskisine oranla daha gelişmiş bir performansa sahip Hero 16K, 400 IPS değerini aşabiliyor ve 16.000 DPI’lık yüksek hassasiyet sunuyor. Dış cephede 1mm kalınlığındaki kaplama farenin sağlamlığını en üst seviyeye çıkarıyor.

Logitech G PRO Wireless Mouse, ultra hızlı Lightspeed kablosuz teknolojisinin sunduğu 1 ms'lik tepki süresi sayesinde gecikmesiz bir oyun deneyimi sunuyor. Optimize kablosuz bağlantı ve yüksek hassasiyet seviyesiyle üstün performans sağlayan mouse’un USB alıcısı alt tarafında kolayca saklanabiliyor. Logitech Gaming Software ile özelleştirilebilen Lightsync RGB aydınlatmayı destekleyen ürün, sol ve sağ tarafındaki çıkarılabilir yan tuşlarıyla çok yönlü kullanım sunuyor. Ürünün DPI tuşu, oyun sırasında istem dışı değişimleri önlemek için mouse’ın alt tarafında konumlandırılıyor.

Haberin Devamı

Logitech G PRO kablosuz oyuncu faresi 150 dolar, kablolu versiyonu ise 70 dolar fiyat etiketine sahip.

Yazarlar