Teknoloji Logitech Kablosuz Mouse G900 Chaos Spectrum Tanıtıldı

Logitech Kablosuz Mouse G900 Chaos Spectrum Tanıtıldı

29.03.2016 - 13:55 | Son Güncellenme:

Logitech 2.4 Ghz kablosuz bağlantı ve 1 milisaniye raporlama hızına sahip olan G900 Chaos Spectrum’u tanıttı.

Logitech Kablosuz Mouse G900 Chaos Spectrum Tanıtıldı

G900 Chaos Spectrum, yeni eklenen saat ayar teknolojisi sayesinde sensörün güç tüketimini önemli oranda azaltmayı başararak, tek bir şarj ile 32 saat boyunca (aydınlatma kesilmediği takdirde 24 saat) kesinti yaşamadan oyun oynamayı sağlıyor. Logitech Gaming yazılımının içerisinde bulunan Gaming Assistant, pil kullanımını sürekli takip ederek gereken noktada oyuncuya kalan pil ömrünü bildirerek oyunun yarıda kesilmesini engelliyor. Kablolu ve kablosuz modlar arasında sorunsuz geçiş yapılabilmesi oyunu durdurmadan şarj etmeye olanak sağlıyor. 2 saatlik süre ise pilin tamamen dolması için yeterli bir süre.

Haberin Devamı

İlginizi Çekebilir: Logitech G’den Yeni Oyun Kulaklıkları Geliyor!

Saat ayarlama özelliği bulunan PMW3366 optik oyun sensörü, Logitech‘in gelişmiş teknolojisi ile üretilmiş. DPI, 200 ve 12.000 aralığındaki sıfır filtreleme ve düzeltme özelliği sayesinde, hız fark etmeden oldukça üstün izlenme ve doğru tepki verme yeteneği sağlıyor. G900 Chaos Spectrum, manyetik tuş kapakları kullanıldığı için hem sağ hem de sol elle kullanan oyuncular için rahat bir tercih sağlıyor. Logitech Oyun Yazılımının içerisinde bulunan 16.8 milyon renk seçeneği, aydınlatma rengi ve parlaklık ayarları kişisel stil, sistem ve her ortama uyacak şekilde programlanmasını sağlıyor. G900 Chaos Spectrum, ışıklarıyla kullanılabildiği gibi, sistem kapalıyken uyku moduna alınabilme özelliğine de sahip.

Haberin Devamı

Sağ ve sol tuşların içine metal yay gerginliğini ayarlayan sistem ve özel mekanik menteşeler yerleştirilmiş. Logitech G900 Chaos Spectrum, 107 g ağırlığında.

Nisan 2016 itibari ile Avrupa’da satışa sunulması beklenen mouse’un tavsiye edilen satış fiyatı 179€ olarak belirlenmiş.

Logitech G502 Proteus Spectrum Geldi!