Teknoloji Modern Warfare Remastered’ı Bekleyenlere Üzücü Haber

Modern Warfare Remastered’ı Bekleyenlere Üzücü Haber

06.05.2016 - 13:55 | Son Güncellenme:

Bir süre önce sızan ve bunun ardından gelen açıklama ile resmiyete kavuşan Modern Warfare Remastered, tek başına satılmayacak…

Modern Warfare Remastered’ı Bekleyenlere Üzücü Haber

Oyun dünyasının satış bakımından rekorlar kıran serisi Call of Duty, bildiğiniz üzere artık neredeyse her yıl yeni halkası ile birlikte bizleri karşılar oldu. Bu nedenle bolca olumsuz eleştiriler alan ancak buna rağmen satışlarda rekor kıran seri, aynı zamanda yenilenen halkası ile birlikte de gündemde. Zira açıklanan bilgilere göre grafik kalitesi elden geçecek olan Modern Warfare Remastered, yeni nesil oyun konsolları adına hazırlanıyor. Ancak oyunu tek başına satın almayı düşünüyorsanız ne yazık ki üzücü bir haberimiz var.

Haberin Devamı

Açıklanan bilgilere göre Activision, serinin yeniden elden geçen halkası Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered‘ı tekli bir şekilde satışa sunmayacak. Bunun yerine yeni duyurulan Infinite Warfare ile birlikte satın alınabileceği açıklanan Remastered, bir nevi pazarlama strateji olarak karşımıza çıkmış olacak. Zira eğer CoD 4: MW Remastered’ı satın almak istiyorsanız ne yazık ki Infinite Warfare’in özel versiyonlarından herhangi birini satın almanız gerekiyor. Ki en ucuz versiyonun 79.99 dolar olacağını da belirtelim.

Kaplama kalitesi, karakter animasyonları ve gölgeler gibi birçok ögesi yenilenmiş olan Modern Warfare Remastered, 4 Kasım 2016 tarihinde oynanabilir olacak. Bu tarihin Infinite Warfare’e ait çıkış tarihi olduğunu da belirtelim.

Yeni Battlefield Basına Sızdı battlefield 3 – silikon vadisi