Teknoloji Motorola'nın yeni amiral gemisi: Moto Z3 Play

Motorola'nın yeni amiral gemisi: Moto Z3 Play

07.06.2018 - 10:01 | Son Güncellenme:

Motorola yeni amiral gemisi Moto Z3 Play'i duyurdu. Hem arka hemde ön kamerası ile tanıtılan Moto Z3 Play, Moto Z3 serisine de öncülük ediyor. İşte yeni Moto Z3 Play'in özellikleri...

Motorolanın yeni amiral gemisi: Moto Z3 Play

Motorola, Moto Z3 Play'i resmi olarak duyurdu. Moto Z3 Play, Moto Z2 Play'den bir yıl sonra resmiye kavuştu. Moto Z3 serisine eşlik eden yeni Moto Z3 Play, hem arka kamerası hem de ön kamerası ile portre modu sunuyor.

Haberin Devamı

Önceki Moto Z serisi akıllı telefon modelleri gibi Moto Mod aksesuarları çrçevesinde geliştirilen Moto Z3 Play küçük tasarım iyileştirmeleri sayesinde çok daha asil bir görünüme kavuşmuş durumda. Hem ön hem de arka tarafında Gorilla Glass panellere ve alüminyum çerçeveye sahip.

18:9 formatında ve Full HD+ çözünürlükte AMOLED bir ekrana sahip olan Moto Z3 Play, cam arka paneli ile amiral gemilerini andıran bir tasarıma sahip. Cam tasarım cihaza şık bir görünüm katsa da ne yazık ki kablosuz şarj kullanmak için ekstra bir Moto Mod satın almanız gerekiyor.

Moto Z3 Play Qulcomm Snapdragon 636 yonga seti ile gelmeye hazırlanıyor. Snapdragon 626'ya göre önemli bir iyileştirme olan Snapdragon 636, yeni sekiz adet Kryo 260 çekirdeği ve Adreno 509 GPU özelliği barındırıyor. 32GB ve 64GB dahili depolama alanı seçenekleri 4GB RAM ile eşleştiriliyor.

Haberin Devamı

Arka kamera yine f/1.7 diyaframlı 12MP sensöre sahip fakat bu sefer 5MP olan çift kamera ile karşınıza çıkacak. Dual Pixel otofokus özelliğine sahip çift kamera kurulumu, çift tonlu LED flaşa da sahip. Ön tarafta ise f/2.0 diyaframa sahip 8MP sensör bulunuyor.
Moto Z serisi cihazlarda olduğu gibi Moto Z3 Play’de de harici olarak satın alacağınız Moto Mod’lar ile cihaz özelliklerini arttırabiliyorsunuz.

Motorola Moto Z3 teknik Play özellikler

  • İşlemci: Snapdragon 636
  • RAM: 4GB
  • Depolama: 32GB/64GB
  • Ekran: 6 inç Full HD+ AMOLED
  • Arka Kamera: 12MP + 5MP
  • Ön Kamera: 8MP
  • Batarya: 3000mAh
  • İşletim Sistemi: Android 8.1 Oreo

Deep Indigo renk seçeneği ile satışa sunulacak olan Motorola Moto Z3 Play, Brezilya fiyatı 600 dolar şeklinde satışa çıkacak. Diğer bölgeler için detaylar henüz açıklanmadı.