TeknolojiNintendo NX, En Güçlü Konsol Olacak

Nintendo NX, En Güçlü Konsol Olacak

14.04.2016 - 16:42 | Son Güncellenme:

Şimdilerde kapalı kapılar ardında geliştirilmeye devam edilen Nintendo NX, sahip olduğu güç ile haber konusu olmuş bulunmakta…

Nintendo NX, En Güçlü Konsol Olacak

Oyun dünyasına adını altın harfler ile yazdırmış olan Nintendo, bilindiği üzere Wii ile rekor satışlar elde etmiş ve bunun yanında satışa sunduğu oyunları ile birlikte epey beğeni kazanmıştı. Aynı başarıyı ne yazık ki Wii U ile gösteremeyen firma, şimdilerde ise hazırlamakta olduğu yeni oyun konsolu ile gündemde. Bir süredir adını dedikodular sayesinde işittiğimiz Nintendo NX yeni nesil oyun konsolu, sahip olduğu güç ile gündeme gelmiş durumda. Özellikle en güçlü konsol olan PlayStation 4’ü dahi geçeceği belirtilen cihazın, hem işlemci konusunda hem de RAM husunda rakiplerine fark atacağı söyleniyor.

Haberin Devamı

Birden fazla kaynaktan alınan bilgilere göre Nitendo NX, şu anda rekor satış elde eden PS4’ten yaklaşık olarak %15 ile %30 arasında daha güçlü bir işlemci ile gelecek. Sadece bu konuda değil, konsolun PS4’ü RAM bakımından da geride bırakacağı söyleniyor. Cihaz adına geliştirilmekte olan Metroid Prime ve yeni The Legend of Zelda gibi yapımlar, var olan güç sayesinde epey güzel görsel şölen yaratacak gibi duruyor. Özellikle grafik alanında yatırımlar yapan Nintendo, bunun meyvelerini önümüzdeki yıllarda toplayacak.

Nintendo’dan Tehlikeli Aksesuar