Teknoloji Online Pazarlamanın Yükselen Değeri Sempeak Müşterilerinin Kazancını Katlıyor

Online Pazarlamanın Yükselen Değeri Sempeak Müşterilerinin Kazancını Katlıyor

30.07.2015 - 08:56 | Son Güncellenme:

2011 yılından bu yana arama motoru pazarlama ajansı olarak hizmet veren Sempeak, sektördeki 4. yılını kutladığı bugünlerde müşterilerinden gelen olumlu yorumlar ile adından sıkça söz ettiriyor.

Online Pazarlamanın Yükselen Değeri Sempeak Müşterilerinin Kazancını Katlıyor

Arama motoru optimizasyonu, Google adwords yönetimi, dönüşüm optimizasyonu ve Facebook reklamları gibi alanlarda başarı odaklı çözümler sunan Sempeak, müşterilerinin reklam ve pazarlama yatırımlarını kara dönüştürmeye devam ediyor.

Haberin Devamı

Günümüzde dijital pazarlama hiç kuşkusuz en önemli pazarlama alanlarından biri olarak kabul ediliyor. Dolayısıyla bugün hemen her firma online pazarlama araçlarına yöneliyor. Peki, herkesin yöneldiği bir alanda kimler sektörde fark yaratacak çalışmalara imza atabiliyor? Sempeak’ın bu konuda müşterilerine sunduğu ayrıcalıklar neler? Şimdi bu soruların cevabını öncelikle, bizzat Sempeak ile dijital pazarlama alanında çalışmış “Monster Notebook” firmasından alalım.

Performans pazarlama alanında hizmet veren Sempeak Ajans’ın mutlu müşterilerinden Monster Notebook, bir yıl içerisinde elde ettiği başarıda online pazarlamanın etkisinden bahsetti. En yeni teknolojileri kullanarak oyun tutkunlarının masaüstü bilgisayar tabusunu yıkan ve yüksek performanslı taşınabilir dizüstü bilgisayar üreten bir Türk markası olan Monster Notebook’un genel müdürü İlhan Yılmaz, Sempeak ile geçirdikleri başarılı çalışma sürecini şöyle değerlendirdi:

Haberin Devamı

Monster Notebook Genel Müdürü İlhan Yılmaz “Monster ile iyi bir oyun bilgisayarı arayan oyun tutkunlarına, özelleştirme modüllerimiz sayesinde dilediği notebook bilgisayarı istediği gibi kişiselleştirerek benzersiz bir deneyim yaşamalarını sağlıyoruz. Sempeak ile 2014 yılı haziran ayında çalışmaya başladık. O günden bugüne elde ettiğimiz satış cirosunu 4 kat arttırmış bulunuyoruz. Mağaza zincirimiz olmadan sadece online satış yaptığımızı düşünürsek, en büyük pazarlama yatırımımızı da tabii ki arama motoru optimizasyonu ve internet reklamlarına ayırıyoruz. Google reklam alanlarından aldığımız dönüşüm satış rakamlarımızın bir sene içerisinde 9 kat artmasını sağladı. Bu artışta ajansın sağladığı hesap yönetiminin payı çok büyük. Yaptığımız arama motoru optimizasyonu çalışmaları ile marka bilinirliliğimiz arttı ve arama sonuçlarında kolay ulaşılabilir hale geldik. Ürün çeşitlerimizin ve hedeflediğimiz anahtar kelimelerin organik arama sonuçlarında %250 oranında artış sağlaması, doğru hedef kitleye ulaşmada bize yardımcı olurken arama sonuçlarının satışa dönüşmesine de olanak sağladı.” Şeklinde yaptığı açıklamayla online pazarlama alanında Sempeak ile yürüttükleri ortaklığın neticesi olan bu başarılı çalışmayı kısaca özetledi. Dünyanın birçok oyun bilgisayarı firması ile aynı platformda yer alan Monster Notebook’un Genel Müdürü Sayın Yılmaz, bu rekabette elde ettikleri başarının dijital pazarlama araçları sayesinde olduğunu belirterek sektöre dair tereddütleri olan firmalar için de somut bir örnek teşkil etti.

Haberin Devamı

Verdiği ajans hizmetlerinde sadece hesap yönetimi ile kalmayıp markaların dijital alanda iş geliştirmelerine ve daha fazla performans elde etmelerine de katkı sağlayan Sempeak, çalıştığı firmalara her zaman artı değer katıyor. Uyguladığı bu yöntem sayesinde markalar diğer rakiplerinden farklılaşarak daha yaratıcı kampanyalar ile kullanıcılarına ulaşma imkanı buluyor. Konusunda uzman 18 kişilik ekibi ile bütün müşterilerine birebir hizmet sunan Sempeak, günümüzün en etkili pazarlama yöntemi olan online pazarlama alanında yaptığı başarılı çalışmalarla müşterilerinin kazancını katlıyor. Kendini sürekli geliştiren ve performans reklamcılığı alanında yenilikler yaratmayı amaç edinen Google partner ajanslarından Sempeak, mutlu müşterilerine her gün bir yenisini eklemeye devam ediyor.