Oyun Dunyasi Oyun Dünyasının Özel İsminin Başı Belada

Oyun Dünyasının Özel İsminin Başı Belada

02.04.2015 - 18:08 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz haftalarda (20 Mart), Kojima'nın başı Konami'den ayrılıyor dedikodularıyla beladaydı. Hatta bu söylentilerden sonra Konami açıklama bile yapmıştı. Verilen bilgiye göre, Kojima çalışmalarına devam etmekte ve gelecekte yeni projelerin üzerinde de çalışılacak. Ancak Her ne kadar Hideo Kojima ve Konami’nin yolları ayırmadığı düşünülse de Gamespot’a verilen röportaj akılları karıştırmaya devam ediyor.

Oyun Dünyasının Özel İsminin Başı Belada

Geçtiğimiz haftalarda (20 Mart), Kojima’nın başı “Konami’den ayrılıyor” dedikodularıyla beladaydı. Hatta bu söylentilerden sonra Konami açıklama bile yapmıştı. Verilen bilgiye göre, Kojima çalışmalarına devam etmekte ve gelecekte yeni projelerin üzerinde de çalışılacak. Ancak…

Her ne kadar Hideo Kojima ve Konami’nin yolları ayırmadığı düşünülse de Gamespot’a verilen röportaj akılları karıştırmaya devam ediyor. Röportajda “Metal Gear Solid 5’deki işi biten Bay Kojima ve üst yönetim Konami’den ayrılacak” denildi, hatta kontratlaırnın bu yılın Aralık ayında sona ereceği de belirtilmişti. Şimdi ise aşağıdaki görsel ortalığı karıştırmaya başladı.

Oyun Dünyasının Özel İsminin Başı Belada

Sitenin güncellenmiş hali

Yukarıdaki görsel Silent Hills/P.T. resmi sitesinden. Görüldüğü üzere Kojima Productions‘ın logoları kaldırılmış durumda. Hatta Metal Gear Solid oyunları ve sitelerindeki logolar da artık görülmüyor.

Görünen o ki Hideo Kojima ve yapımcılar arasında bir anlaşmazlık var. Ayrıca açıklanan bilgilere göre Konami, stüdyo odaklı çalışmak yerine, ana merkeze bağlı bir çalışma sistemine dönmüş. Bu nedenden logolar kaldırılmış.

Acaba Hideo Kojima gerçekten ayrılık planları mı yapıyor? Yoksa tam tersi bir durum mu söz konusu? Bekleyip göreceğiz.

Oyun Dünyasının Özel İsminin Başı Belada

Sitenin eski görünümü