Teknoloji Pixels Filminin Yapımcısı Uzun Metrajdan Memnun Değil

Pixels Filminin Yapımcısı Uzun Metrajdan Memnun Değil

24.07.2015 - 10:40 | Son Güncellenme:

Eğer Adam Sandler’ın yeni komedisi Pixels filminin fragmanını izlediyseniz ve bilgisayar oyunu anılarınız 8bitli tarihlere dayanıyorsa gözleriniz açık kalmış olabilir. Ancak bu filmin çıkış noktası olan kısa filmin yapımcısı için...

Pixels Filminin Yapımcısı Uzun Metrajdan Memnun Değil

Eğer Adam Sandler’ın yeni komedisi Pixels filminin fragmanını izlediyseniz ve bilgisayar oyunu anılarınız 8bitli tarihlere dayanıyorsa gözleriniz açık kalmış olabilir. Ancak bu filmin çıkış noktası olan kısa filmin yapımcısı için bu geçerli değil. Fransız film yapımcısı Patrick Jean beş yıl önce, beş bin dolara iki buçuk dakikalık, Pixels adında kısa film yaptı. 1980’li yılların klasik arcade oyunlarının kahramanları 8-Bit bloklar halinde New York’a gidiyorlardı. Kısa film bir anda internette bir sansasyon yarattı ve 24 saatte izlenme sayısı milyonu geçti. Yapımcı Patrick Jean ise iki hafta içerisinde büyük film stüdyolarından filmin onun yöneteceği uzun metrajlı versiyonunu yapılması için teklifler aldı.

Haberin Devamı

Jean Patrick bu süre zarfında 5 büyük film stüdyosu ile görüştüğünü ve Sony ile Adam Sandler’da karar kıldı. Jean filmin yönetmeliğini ve prodüktörlüğü Sandler ile birlikte yapacaktı hatta filmde bile gözükecekti. Ancak bazı anlaşmazlıklar oldu. İlk başta yönetmen olarak fantastik filmlerin usta isimlerinden Chris Colombus’u isteyen Jean zorda olsa bu isteğini kabul ettirdi fakat işin geri kalanında arka planda kaldı. Film bittiğinde ise Patrick Jean’ın görüşleri filmin tam istediği gibi olmadığı ama onu sevdiği yönünde. Jean’a göre ikinci bölüm daha iyi olabilirdi. Nasıl olursa olsun film gösterime girdiğinde oyun severlerin ilgisini çekeceği kesin.