Oyun Dunyasi PlayStation 4 Dashboard İçin Özel Temalar Geliyor

PlayStation 4 Dashboard İçin Özel Temalar Geliyor

08.09.2014 - 12:52 | Son Güncellenme:

Sony’nin bu nesilde önde kalabilmek için devamlı uğraşması gerekiyor, belki yeni Dashboard temaları müşteri memnuniyetini artırabilir.

PlayStation 4 Dashboard İçin Özel Temalar Geliyor

Sony’nin takipçileri, en konsolu PlayStation Vita için kullanılan özel Dashboard temalarını pek seviyorlar. İşte firma şimdi animasyonlu özel temaları ana konsolu PlayStation 4 için de uygulayacak. Yeni yapılan tanıtımda Dashboard için Toro ve Kuro karakterleri temaları gösterildi.

PlayStation’ın ünlü Japon karakterleri Toro ve Kuro, bu yeni animasyonlu Dashboard temalarını eğlenceli hale getiriyorlar. Dashboard’daki farklı bölümlere geçtikçe arka plan da değişiyor ve karakterler evlerinin çeşitli yerlerinde farklı işlerle uğraşırken görülebiliyorlar.

Sony’nin özelleşmiş Dashboard temaları için gerekli güncellemeyi ne zaman sunacağı henüz bilinmiyor. Fakat güncellemeden sonra PlayStation Store’da daha fazla animasyonlu Dashboard tema olacağı tahmin ediliyor. Mağazada ücretli satılabilecek Uncharted, God of War veya Dark Souls gibi popüler PlayStation 4 Dashboard temalarının, oyuncuların ilgisini çekeceğini tahmin ediyoruz.

Haberin Devamı

Kuro videosunu izlemek için buraya tıklayabilrisiniz.