Oyun Dunyasi PlayStation 4 İçin Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition

PlayStation 4 İçin Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition

08.09.2014 - 23:09 | Son Güncellenme:

Bir PS4'ünüz varsa, Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition'a sahip olmalısınız.

PlayStation 4 İçin Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition

Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition sadece konsola özel bir oyun. Koltuğunuzu kurulup, rahat rahat takılmayı seviyorsanız ve özellikle bol aksiyonlu bir şeyler arıyorsanız eğlenceli zaman geçirmek için harika bir seçenek. Tabii oyun bu kadarla bitmiyor. Özellikle Diablo takipçilerini sevindirecek çok özel içeriklere, sadece Diablo III: Reaper of Souls Ultimate Evil Edition sayesinde kavuşabiliyoruz. Öncelikle Evil Edition ile birlikte hem Diablo III'ün kendisine hem de Diablo III: Reaper of Souls'a sahip oluyoruz. Sadece PS3 ve PS4 platformunda Evil Edition'a sahipseniz yılların eskitemediği "bana göre" epik PS2 oyunlardan biri olan Shadow of the Colossus'un özel zırhına sahip olabiliyoruz. Kendileri toplam 6 parçadan oluşuyor. Daha bitmedi (reklam gibi oldu yalnız), tekrar sadece PS3 ve PS4 platformuna özel The Last of Us esintilerini de Evil Edition ile yaşamamız mümkün. Özel görevlerle birlikte The Last of Us oyunundaki "takırdayanları" öldürebilebilmek oldukça farklı bir deneyim.

Özel içerikleri bir kenara bırakırsak, oynanış anlamında Evil Edition'ın Diablo III'ün PC versiyonundan daha kolay olduğunu söylemek mümkün. Tek yapmamız gereken yol boyunca karşımıza çıkan iblislere "X" tuşunun gücünü göstermek. Bir şeyleri çantanıza atmak içinse sadece cesedin üzerinden yürümek yeterli. Tabii bu hızla X tuşunun zamanla aşınacağını belirtmekte fayda var. Menüden ulaşabileceğiniz yeni bir ganimet sistemi de mevcut. "Yeni"den kastımız ise çok daha kolay kontrol edilebilir demek. Çantamız ve yetenek ağacımızı görüntülemek için PS4 kumandasındaki touchpad'i kullanabiliyoruz. Diablo III: Ultimate Evil Edition özellikle killstreak sayacını şakaya almamamız gerektiğini tekrar hatırlatıyor. Daha fazla harita, daha fazla iblis demek. Daha fazla iblis, daha fazla ganimet ve eşya demek. Daha güçlü olmayı kim istemez ki? Ayrıca bu oyunun en büyük özelliği olan sağa veya sola takla atarak saldırılardan kaçabilme yeteneğimizi de atlamayalım. Evet, sadece konsollara özel olan bu yetenek tüm karakterlerde var. Bu sayede hiç aklınıza gelmeyecek yerlerde hayatınızı kurtarabiliyorsunuz.

Online oyunculuğun en güzel noktalarından birine değinmeden olmaz, Ultimate Evil Edition'daki parti sistemi, oyuncunun işini gerçekten kolaylaştıran cinsten. Karşınızda karışık bir menü yok ve istediğinizi rahatça buluyorsunuz. Eşyaların yeteneklerimize ne kadar katkıda bulunduğunu öğrenmek için tek yapmamız gereken "ok" tuşlarını kullanmak ve yeşil renk ganimet bizim işimize yararken, kırmızı istatistikler "çöp" kalitesindeki eşyalardır. Tüm bunların dışında görev sırasında yere düşen efsanevi eşyaları, arkadaş listemizle paylaşabiliyoruz ve onlara mail aracılığı ile oyun içinden yollayabiliyoruz (PS4'ten selamlar, PC'de bunlar yok).

Haberin Devamı

Devamını okumak için buraya tıklayabilirsiniz.