Teknoloji Razer kendi oyun mağazasını açıyor

Razer kendi oyun mağazasını açıyor

06.04.2018 - 09:46 | Son Güncellenme:

Razer, PC oyuncuları için yeni dijital mağazası olan Razer Game Store'u hayata geçirdi. Global olarak tüm dünya için açılan dijital mağaza bugünden itibaren faaliyete geçti. Razer Game Store, müşterilerini her bir satın alma işlemi için zSilver sadakat kredisiyle ödüllendirecek.

Razer kendi oyun mağazasını açıyor

Oyuncuların gamestore.razer.com adresinden erişebileceği Razer Game Store ile oyuncular binlerce dijital oyuna anında erişim sağlayabilecek ve her alışverişte ödüllendirilecekler. Oyun satın alımlarını Steam ya da UPlay kodu olarak seçmeleri de sağlanıyor.

Haberin Devamı

Razer’in oyun çevre birimleri, dizüstü bilgisayarlar ve yazılımlardaki küresel liderliğiyle Razer Game Store, oyuncular için genişleyen Razer ekosisteminin bir sonraki adımı olarak hizmet verecek.

Oyuncular Razer Game Store’dan oyun satın aldıklarında, özel tekliflere, Razer Game Store kuponlarına, RazerStore'dan indirimli Razer ürün satın alma fırsatı ve diğer birçok avantajlara erişebilecekler. Buna ek olarak, oyuncular, kredi kartı işlemleri de dahil olmak üzere Razer Game Store'da her satın alma işlemi sonrası zSilver sadakat ödülleri kazanacak. Bunun yerine zGold ödemesi yapanlar ise daha fazla zSilver ödülü kazanabilecek. Satın alımlar ile oyuncular her satın alım sonrasında kazanacakları ödülleri diğer Razer ürünlerini satın alırken kazanca çevirebilecekler.

Haberin Devamı

Razer kendi oyun mağazasını açıyor

Razer Game Store’da The Crew 2, Pillars of Eternity II: Deadfire, Grand Theft Auto V, TomClancy’s Ghost Recon: Wildlands, Cuphead ve Dishonored: Death Of The Outsider gibi oyunlar yer alıyor. Oyuncular, ilk haftada Far Cry 5, AssassinCreed: Origins, NiNoKuni II: RevenantKingdom ve Wolfenstein II: The New Colossus oyunlarına özel avantajlarla sahip olabilecek. Bu oyunların % 50'ye varan indirime girmesinin yanında oyuncular, 15 dolar indirim kuponu, iki kat zSilver ödülü ve RazerStore’dan alışveriş için ayrıca 10 dolar değerinde indirim kuponuna da sahip olabilecek.

Türkiye’de de geçerli

İlk olarak ABD, Birleşik Krallık, almanya ve Fransa’ya özel yerel dilde ve fiyatlandırma ile açılacak olan Razer Game Store, tüm dünyaya açık bir şekilde kullanıma sunuluyor. Bahsi geçen ülkelerde yapılan yerelleştirmenin yanı sıra arasında Türkiye’nin de dahil olduğu diğer Avrupa ülkeleri İngilizce dil ve euro bazlı fiyatlandırma ile satın alım yapabilecek.

Diğer ülkeler ise ABD Doları üzerinden satın alımlara açık bir şekilde oyun satın alımı yapabilecekler.