Teknoloji Redmi'nin yeni telefonu hakkında sızıntılar ortaya çıktı

Redmi'nin yeni telefonu hakkında sızıntılar ortaya çıktı

24.05.2021 - 11:52 | Son Güncellenme:

Redmi'nin yolda olan yeni telefonu için yeni kamera detayları ortaya çıktı. Görünüşe göre Redmi, kamera tarafında daha farklı bir yol izlemek istiyor.

Redminin yeni telefonu hakkında sızıntılar ortaya çıktı

Yeni ortaya çıkan sızıntılara göre Redmi, kamera tarafındaki çalışmalarıyla dikkat çekiyor. Kamera tarafında sensör boyutunu 50 Megapiksellik bir kamera üzerinde konumlandıracak olan teknoloji şirketi, Omnivision'a güveniyor. Redmi Note 10 Pro'nun 108 Megapiksellik kamerasına ek olarak 50 Megapiksel ilginç bir tercih gibi duruyor. 

Haberin Devamı

REDMI'DEN YENİ TELEFON İÇİN KAMERA HAMLESİ

Bu yılın başlarında satışa çıkan Redmi Note 10 Pro, kısa sürede talep görmüştü. 108 Megapiksel kamerası olan telefonda iddialı bir kurulum bizleri karşılamıştı. Yeni telefonunda farklı bir kamera kurulumuna yönelen şirket, OnePlus, Oppo, Vivo ve Xiaomi gibi markalardan ayrılıyor. 

Weibo'da sızdırılan telefonun kamerası, Samsung'un GN1 ve GN2 sensörleriyle aynı çizgide olmayan 1/1.5 inçlik sensör boyutuna sahip olduğunu iddia ediyor. Yeni sensör kurulumunda daha kapsamlı bir kamera bizleri karşılayacağı için 50 Megapiksel yanlış bir tercih değil gibi duruyor.