Teknoloji Samsung dünyanın en büyük QLED oyuncu monitörünü tanıttı

Samsung dünyanın en büyük QLED oyuncu monitörünü tanıttı

23.08.2017 - 11:39 | Son Güncellenme:

Samsung Electronics, Gamescom'da, IMAX tarzı bir sinematik izleme deneyimi sunan dünyanın en büyük oyun monitörü olan Samsung CHG90 QLED'i tanıttı. İşte Samsung CHG90 QLED'in diğer özellikleri.

Samsung dünyanın en büyük QLED oyuncu monitörünü tanıttı

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Samsung, Gamescom 2017 etkinliğinde dünyanın en büyük QLED oyuncu monitörünü tanıttı. Samsung CHG90 QLED adlı oyun monitörü, diyagonal 49 inç büyüklüğünde ve 32:9 süper ultra genişlikte. İşte Samsung CHG90 QLED oyuncu monitörün diğer özellikleri.

Samsung Electronics Visual Display Business Başkan Yardımcısı Seog-gi Kim, "Oyuncular yeni CHG90 monitör ile daha gerçekçi ve gerçekçi bir deneyim yaşayabilir. Bu, kullanıcıları memnun etmek ve onlara rakiplerine kıyasla üstünlük sağlamak için tasarlanmış yenilikçi oyun izleyiciler serisindeki en yeni özellik" dedi.

Samsung CHG90, 49 inç süper ultra geniş 32:9 HDR (Yüksek Dinamik Aralık) bir oyun ekranı. Monitör, 3840 x 1080 çözünürlüğe ve 1800R eğriliği sunuyor. Bugün piyasadaki diğer oyun monitörlerine karşı kesintisiz bir oyun deneyimi, geniş görüş alanı ve daha fazla derinlik algısı sağlıyor. Aşırı büyüklükte ekran, oyun boyunca üst düzey performans sağlarken, 32:9 en-boy oranı oyuncuların oyun sahnelerini bütünüyle görmelerine yardımcı oluyor.

Haberin Devamı

Samsung dünyanın en büyük QLED oyuncu monitörünü tanıttı

İki adet çerçevesiz 27 inç 16:9 monitör boyutlarındaki CHG90'un önemli bir özelliği, ihtiyaç duyulduğunda 60Hz / 120Hz'e ayarlanabilen kusursuz ve pürüzsüz aksiyon sahneleri sunan hızlı 144Hz ekran yenileme hızı. Diğer özellikler, 1 ms (MPRT) tepki süresi, daha gerçekçi ve canlı renkler ve Quantum nokta ve HDR teknolojisi ve bir oyun modu seçeneği içeriyor.

Monitörde görüntüleri engelleyen çerçeveler yok bu yüzden oyuncular, sorunsuz çoklu görev yapabilir. Ek olarak, Kolay Ayar Kutusu, oyunculara ekranı bölme imkanı veriyor veya tek bir tıklama ile farklı boyutlarda birden fazla ekranı görüntüleyebiliyor. Resim içinde Resim (Picture-by-Picture) işleviyle birden fazla gelen kaynaktan görüntüyü kalitesini bozmadan izlemeyi mümkün kılıyor.

CHG90 iki HDMI bağlantı noktası, DisplayPort ve ses çıkış bağlantı seçeneklerini destekliyor. Son olarak CHG90’ın oldukça sade siyah ve gümüş renklerde ergonomik tasarıma sahip olduğunu belirtelim.

CHG90, Gamescom 2017'den sonra Almanya dahil olmak üzere Avrupa'da satışa sunulacak. Fiyatı ise henüz belli değil.