Oyun Dunyasi Sims 4 Karakter Yaratıcısı İle İlginç Tipler

Sims 4 Karakter Yaratıcısı İle İlginç Tipler

17.08.2014 - 20:39 | Son Güncellenme:

Yaşam simülatörü The Sims’in son oyunu Sims 4 piyasaya çıkmadan önce, insanların elleri alışsın diye önce Create-A-Sim demosu geldi.

Sims 4 Karakter Yaratıcısı İle İlginç Tipler

The Sims 4 ’ün Create-A-Sim karakter yaratma demosu sayesinde hem oyunun grafik motorunu test etmiş, hem de hayalinizdeki karakteri yaratmaya fırsat edinmiş olacaksınız. Hayalinizdeki derken abartmıyoruz, çünkü program gelir gelmez insanlar hemen çalışmaya başlamışlar ve ortaya bazen güzel, bazen tuhaf tasarımlar çıkmaya başlamış.

Haberin Devamı

Tabii ki insanların ilk denedikleri şey, ünlü sanatçıların, sinema oyuncularının ve şarkıcıların Sims kopyalarını yapmak olmuş.

Sırada film ve dizi karakterleri var. Game of Thrones’dan, Guardians of Galaxy’ye kadar giden uzun bir liste, aşağıda birkaç örnek veriyoruz. Daenerys imajında soldaki model Sims 3’de yapılmış, sağdaki ise Sims 4 tasarımı. Sırasıyla: Daenerys, Cercei, Margaery, Arya, Starlord, Gamora, Family Guy, Homer Simpson

Ve oyun karakterlerini de unutmayalım. Zaten kim Sims 4 oyununu Lara Croft ile oynamak istemez ki? Sırasıyla: Lara Croft, Mario, Kerbal Space Program

Son olarak da, aşağıdaki tuhaf örnekler var. Bunların normal Create-A-Sim ile yapılmış olması mümkün değil çünkü program bu tuhaf parametrelere izin vermiyor. Büyük ihtimalle programın kaynak dosyalarını karıştıran zeki birileri ayarları değiştirmenin yolunu bulmuş. İlginç ama hiç pratik değil.