Teknoloji Sony’den Kaçırılmayacak Fırsat!

Sony’den Kaçırılmayacak Fırsat!

08.12.2015 - 17:05 | Son Güncellenme:

Japon devi Sony, bugünden itibaren geçerli olmaya başlayan yeni bir fırsatı kullanıcılarına sunmaya başladı. Çok daha ucuza PS Now üyesi olabilirsiniz... Oyun kiralama konusunda oldukça güzel bir çözüm sunan PS...

Sony’den Kaçırılmayacak Fırsat

Japon devi Sony, bugünden itibaren geçerli olmaya başlayan yeni bir fırsatı kullanıcılarına sunmaya başladı. Çok daha ucuza PS Now üyesi olabilirsiniz... Oyun kiralama konusunda oldukça güzel bir çözüm sunan PS Now, aylık 19.999 dolar olarak ücretlendirilmekte. Yeni kampanya ise servise ait 12 aylık üyeliği 99.99 dolar karşılığında satın almayı mümkün kılmakta. Aylık üyeliğe nazaran %50'den daha fazla bir indirimin söz konusu olduğundan bahsedebiliriz. Bu arada 3 aylık üyelik 44.99 dolar.

Haberin Devamı

Üyelik paketini bugün itibariyle satışa sunan Sony, şimdilik kampanyanın ne zamana kadar geçerli olacağına değinmiş değil. Yani 12 aylık üyelik, kalıcı olarak satışa sunulmuş olabileceği gibi sadece belirli bir süre boyunca satışta da kalabilir. Bu arada PS Now hizmetine yeni oyunlar katılmaya devam ediyor. 8 Aralık yani bugünden itibaren aşağıdaki oyunlara PlayStation Now çerçevesinde ulaşmanız mümkün; Batman: Arkham Asylum Batman: Arkham City Batman: Arkham Origins Injustice: Gods Among Us Mortal Kombat F.E.A.R (Single-Player Campaign Mode)