Teknoloji Sony PS 4 Pro ve PS 4 Slim Tanıtıldı

Sony PS 4 Pro ve PS 4 Slim Tanıtıldı

08.09.2016 - 16:12 | Son Güncellenme:

Sony dün akşam New York’ta düzenlediği etkinliği ile uzun zamandır beklenildiği gibi iki yeni PlayStation 4 modelini tanıttı.

Sony PS 4 Pro ve PS 4 Slim Tanıtıldı

Sony düzenlediği lansmanda PlayStation 4’ün daha ince olan modeli PlayStation 4 Slim’i ve güçlendirilmiş donanıma sahip Project Neo olarak bildiğimiz modeli PlayStation 4 Pro’yu duyurdu.

Haberin Devamı
Teknik Özellikler

PS4 Pro önemli donanım güncellemesi ile beraber geliyor. Konsol artık 4K ve HDR destekliyor. Geliştiriciler daha önce çıkardıkları oyunu isterlerse yeni özelliklere güncelleyebilecek. Bir çok geliştirici şimdiden çıkardıkları oyunları PS4 Pro için geliştirmeye başladı bile. Şirket yaptığı açıklamada oyunların HDR ve 4K seçenekleri dışında hiç bir farkı olmayacağını belirtti.

Yeni PlayStation’da bir de oyun dışı içerikler mevcut. Yeni Netflix uygulaması ile kullanıcılar 4K çözünürlükte HDR desteği ile film veya dizi izleyebilecekler. Diğer taraftan yeni YouTube uygulaması da 4K çözünürlüğü destekliyor. Ancak ne yazık ki Microsoft Xbox One S’te olan 4K Blu-ray film oynatma desteği PlayStation 4 Pro’da mevcut değil.

Yazarlar