Teknoloji Sony Xperia XZ2 ve Xperia XZ2 Compact'a Google Lens desteği geldi

Sony Xperia XZ2 ve Xperia XZ2 Compact'a Google Lens desteği geldi

01.06.2018 - 14:38 | Son Güncellenme:

Sony, Xperia XZ2 ve Xperia XZ2 Compact modellerine Google Lens desteği geldiğini duyurdu. 'Google Lens', işaret ettiğiniz şeyleri tarayarak ve ilgili bilgileri almanızı sağlayan bir Google ürünü. Özellik XZ2 Premium için kullanıma hazır.

Sony Xperia XZ2 ve Xperia XZ2 Compacta Google Lens desteği geldi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Sony, Xperia XZ2 ve Xperia XZ2 Compact modellerinin kamera uygulamasına Google Lens desteği geldiğini duyurdu. XZ2 Premium ise kutudan Google Lens desteği ile çıkıyor.

Sony Xperia XZ2 ve Xperia XZ2 Compacta Google Lens desteği geldi

Google Lens, etrafınızdaki dünyaya göz atmanızı ve etkileşimde bulunmanızı sağlıyor. Çevrimiçi ürünleri bulmanızı, metni kopyalayıp yapıştırmanızı, yer işaretleri hakkında daha fazla bilgi edinmenizi, takviminize etkinlik eklemenizi, film posterleri aramanızı, popüler bitkileri ve hayvanları tanımlamanızı ve daha pek çok şey yapmanıza yardımcı oluyor. Google, kısa bir süre önce Android ve iOS için Google Fotoğraflar uygulaması üzerinden Google Lens'i kullanıma sunmaya başladı .

Xperia XZ2 ve Xperia XZ2 Compact'ınızda Google Lens'e erişmek için Google uygulamasını güncelleyin. Ücretsiz güncelleme herkes için kullanıma sunuldu.