Sosyalmedya Instagram'da Beni Takip Etmeyenleri Ve Engelleyenleri Nasıl Görebilirim?

Instagram'da Beni Takip Etmeyenleri Ve Engelleyenleri Nasıl Görebilirim?

09.12.2020 - 05:31 | Son Güncellenme:

Dünyanın en önemli sosyal medya platformu olan Instagram, aynı zamanda insanların birbirini takip etmesi konusunda önemli bir olanak tanıyor. Tabii ayrıca takip etmeyenleri ve engelleyenleri de görmek istemek bu konuda pek çok kişinin arzusudur. Peki, ınstagram'da beni takip etmeyenleri ve engelleyenleri nasıl görebilirim? İşte, bu konuda merak edilenler.

Instagramda Beni Takip Etmeyenleri Ve Engelleyenleri Nasıl Görebilirim

İnsanlar fotoğraf paylaştığın zaman elbette birilerinin görmesini ister. Hatta takip etmeyenler ve engelleyenlerin kim olduğu da büyük bir merak konusudur. Twitter bu konuda karşılıklı olarak destek verse dahi Instagram üzerinden böyle bir durum söz konusu değil. Bu sebepten dolayı belli başlı bazı ve farklı yöntemler kullanılıyor.

Instagram'da Beni Takip Etmeyenleri Nasıl Görebilirim?

Özellikle kullanılan cihaza bağlı olarak Instagram'da takip edilmeyenleri görmek için belli başlı bazı yöntemler değerlendirilir. Bu konuda birtakım uygulamalar ön plana çıkmakta ve kullanılmaktadır. Tabii bazı uygulamalar değerlendirilirken kişisel bilgilerin üçüncü kişilere ulaşması gibi bir durum söz konusu olabilir. O yüzden böyle uygulamalara dikkat ederek doğru uygulamayı tercih etmek gerekir.

- Follow Meter
- Follower Tracker Pro
- Follow Cop

Genel olarak bu uygulamaları değerlendirmek suretiyle güvenli şekilde takip etmeyenleri görmek mümkün. Özellikle kimler takip etmiyor ancak resimlere ya da ilk yazılara kimler bakıyor rahatlıkla görülebilir.

Instagram'da Beni Engelleyenleri Nasıl Görebilirim?

Instagram artık sosyal medyanın ötesini insanların birbiriyle sosyal ilişkilerini de önemli oranda etkilemektedir. Özellikle Her insan kendi fotoğraflarının ve yazılarının görünmesini isterken, aynı zamanda kimler engellemiş bunları da merak etmektedir. Instagram'da sizi engelleyen kişileri görmek için birkaç farklı yol bulunur. Tabii bu konuda giriş bilgileri teslim etmeyi ve buna göre engelleyenleri görmek mümkün. Ancak bunlar yerine basit birkaç yöntemi gerçekleştirmek suretiyle engelleyen kişiler kolayca anlaşılabilir.

- Öncelikle Instagram uygulamasına cihazınıza yükleyin.
- Daha sonra kullanıcı bilgileri ile şifreye giriş yaparak hesabınıza bağlantı kurun.
- Ardından eğer sizi engellediğini düşündüğünüz biri var ise onun ismini arama motoruna yazın.
- Eğer bu kişinin hesabı çıkıyor ise ve sizi takip ediyorsa engellememiş anlamına gelir.
- Ancak eğer aradığınız kişinin hesabı görünmüyorsa o zaman sizi ya engellemiştir ya da hesabını kapatmıştır.