Sosyalmedya Instagram'da Earth Day hikayesi nedir, Türkçe anlamı ne demek? Instagram'da Earth Day hikayesi nasıl kullanılır?

Instagram'da Earth Day hikayesi nedir, Türkçe anlamı ne demek? Instagram'da Earth Day hikayesi nasıl kullanılır?

22.04.2022 - 08:29 | Son Güncellenme:

Instagram, sosyal medyada ücretsiz fotoğraf ve video paylaşma uygulaması. Uygulama, kullanıcıların medya yüklemesine izin verir. Medyalar filtrelerle, Hashtag'ler ve coğrafi etiketleme ile düzenlenebilir. Gönderiler herkese açık olarak veya önceden onaylanmış takipçilerle paylaşılabilir. Instagram'da zaman zaman önemli günlere özel hikayeler açılıyor. Bugün gündemde olan Instagram hikayesi ise Earth Day. Kullanıcılar ise earth day hikayesi nedir, ne demek? arayışına geçti. Peki Instagram'da Earth day hikayesi nasıl kullanılır?

Instagramda Earth Day hikayesi nedir, Türkçe anlamı ne demek Instagramda Earth Day hikayesi nasıl kullanılır

Sosyal medya hesapları arasında büyük ilgi görmeye devam eden Instagram, önemli ve özel günleri takip etmeye devam ediyor. Instagram anlamı olan günlere özel hikaye alanı açıyor. Kullanıcılar ise özenle seçilen simgeleri, hikayelerine ekleyerek katılabiliyor ve tüm katılımcılar hesapları herkese açık olduğu takdirde birbirlerinin hikayelerini görebiliyor. Peki Instagram'da Earth Day hikayesi nedir, ne demek? Instagram'da Earth day hikayesi nasıl kullanılır?

Haberin Devamı

INSTAGRAM EARTH DAY NEDİR, NE DEMEK?

Bugün Google, ana sayfasında Dünya Günü doodle'ı yayımladı. Instagram ise gündemi yakından takip etmesiyle ana sayfasında Earth Day (Dünya Günü) hikayesi açtı.

INSTAGRAM EARTH DAY HİKAYESİ NASIL KULLANILIR?

Instagram hesabınız varsa ve gündemi yakından takip ediyorsanız ana sayfanızda hikayeler kısmında Earth Day sekmesini fark edeceksiniz.

Bugüne özgü Earth Day (Dünya Günü) paylaşımlarını bir arada toplamak isteyen Instagram'da hikaye atacağınız zaman gündemdeki Earth Day görsellerinden birini hikayenize eklemeniz yeterli oluyor.