Teknoloji Star Citizen, Yeni Bir Rekorun Eşiğinde

Star Citizen, Yeni Bir Rekorun Eşiğinde

14.03.2016 - 14:04 | Son Güncellenme:

Yoluna kullanıcılardan gelen bağışlar ile devam etmiş olan Star Citizen, tüm zamanların bağış rekorunu kırmış sayılabilir. Oyun, yeni bir aşamaya ulaştı…

Star Citizen, Yeni Bir Rekorun Eşiğinde

Son zamanların en çok beklenen oyunlarından biri olmayı başaran Star Citizen, bunu epey uzun süren geliştirilme sürecine borçlu. Her bir noktanın mükemmel olmasına dikkat eden geliştirici ekip, meşakatli bir yola girmiş ve bu yolda devam edebilmek adına kullanıcılardan bağış toplamıştı. Kickstarter üzerinden yeni bir kampanya düzenleyen ekip, bunun sonucunda rekor bir para toplamış bulunmakta. Hali hazırda ilk haftasında zaten epey dikkat çeken oyunun şimdilerde milyonlarca dolar bağış elde ettiği bildirildi.

Haberin Devamı

Belirtilenlere göre Star Citizen, geldiği son noktada toplamda tam 110 milyon dolar bağış toplamış bulunmakta. Birkaç ay önce konu ile ilgili bir açıklama yapan geliştirici firma, bağış miktarının 100 milyon dolara ulaştığını belirtmişti. Kısa zamanda 10 milyon dolar daha bağış elde eden yapım, bir nevi rekora koşuyor diyebiliriz. Kaldı ki bu miktarın gün geçtikçe daha da artacağı bir gerçek.

Bütçe bakımından The Witcher 3: Wild Hunt yapımını geçen Star Citizen, The Witcher 3’ün 81 milyonluk bütçesini zaten çoktan geride bırakmıştı. Grafikleri, oynanış yapısı, teknik özellikleri ve diğer tüm detayları mükemmele yakın olması beklenen oyunun geliştirilme süreci hala daha devam etmekte. Eğer oyun hakkında yeni bir detay ortaya çıkar ise haber etmiş olacağız, bizi takip etmeye devam edin.