Oyun Dunyasi Star Wars Battlefront’a Yeni İçerik

Star Wars Battlefront’a Yeni İçerik

14.03.2016 - 13:48 | Son Güncellenme:

EA DICE tarafından geliştirilen Electronic Arts tarafından yayımlanan Star Wars: Battlefront‘un Outer Rim indirilebilir içeriğinin çıkış tarihi açıklandı. GameStop‘un internet sitesinde yayımlanan bir ilana göre Outer Rim isimli ek paketin 5 Nisan 2016 tarihinde piyasaya çıkıyor. Yayımlanan indirilebilir içeriğin fiyat etiketi ise 14.99$ olarak yer alıyor. Ayrıca Star Wars: Battlefront‘unSeason Pass sürümüne sahipseniz bu ek pakete […]

Star Wars Battlefront’a Yeni İçerik

EA DICE tarafından geliştirilen Electronic Arts tarafından yayımlanan Star Wars: Battlefront‘un Outer Rim indirilebilir içeriğinin çıkış tarihi açıklandı.

Haberin Devamı

GameStop‘un internet sitesinde yayımlanan bir ilana göre Outer Rim isimli ek paketin 5 Nisan 2016 tarihinde piyasaya çıkıyor. Yayımlanan indirilebilir içeriğin fiyat etiketi ise 14.99$ olarak yer alıyor. Ayrıca Star Wars: Battlefront‘unSeason Pass sürümüne sahipseniz bu ek pakete ücretsiz olarak erişebileceğinizi de belirtelim.

Outer Rim indirilebilir içeriği şu an için ön siparişe açılmış durumda, ancak ek paketi şu an satın alsanız bile oyunun ön indirmesi 5 Nisan 2016 tarihinde açılacak.

Yazarlar