Oyun Dunyasi Taktiksel Strateji Severlere Özel

Taktiksel Strateji Severlere Özel

17.05.2016 - 14:05 | Son Güncellenme:

Total War serisinin en son oyunu Warhammer için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Warhammer evrenine taktiksel strateji açısından bir bakış yakalayacağımız oyunun, bu ayın sonuna doğru çıkması bekleniyor. Diğer Total War serilerinden farklı olarak birçok fantastik öğenin olacağı oyunda, belki de en büyük değişiklik büyü sisteminin getirilmiş olması. Devasa orduların birbiriyle kapışacağı oyunda, ordulara kumanda ederken bir […]

Taktiksel Strateji Severlere Özel

Total War serisinin en son oyunu Warhammer için heyecanlı bekleyiş sürüyor. Warhammer evrenine taktiksel strateji açısından bir bakış yakalayacağımız oyunun, bu ayın sonuna doğru çıkması bekleniyor. Diğer Total War serilerinden farklı olarak birçok fantastik öğenin olacağı oyunda, belki de en büyük değişiklik büyü sisteminin getirilmiş olması.

Haberin Devamı

Devasa orduların birbiriyle kapışacağı oyunda, ordulara kumanda ederken bir yanda çeşitli büyüler ile savaşın gidişatını kendi tarafımıza göre yönlendirmeye çalışacağız. Büyü sistemini açıklayan video, oyuncuların kafalarında soru işareti bırakmamak için yayımlanmış.