Oyun Dunyasi Tek Kolu Mekanik Kız, Ortalığı Yıkıyor!

Tek Kolu Mekanik Kız, Ortalığı Yıkıyor!

28.07.2015 - 14:10 | Son Güncellenme:

Yeni nesil konsolların yanında PC platformlarına da çıkış yapacak olan oyunumuz Bombshell için yeni bir video yayımlandı. Oyuncularla hangi tarihte buluşacak bilinmez ancak Bombshell için bu yıl, oldukça önemli. İzometrik shooter özelliğine sahip olan oyunumuz, Interceptor Entertainment tarafından Unreal Engine 3teknolojisiyle geliştiriliyor ve dağıtımcısı ise 3D Realms.

Tek Kolu Mekanik Kız, Ortalığı Yıkıyor

Yeni nesil konsolların yanında PC platformlarına da çıkış yapacak olan oyunumuz Bombshell için yeni bir video yayımlandı.

Oyuncularla hangi tarihte buluşacak bilinmez ancak Bombshell için bu yıl, oldukça önemli. İzometrik shooter özelliğine sahip olan oyunumuz, Interceptor Entertainment tarafından Unreal Engine 3teknolojisiyle geliştiriliyor ve dağıtımcısı ise 3D Realms.

Bombshell’in asıl olayı, bünyesinde sadece shooter değil, RPG öğelerine de yer vermesi. Oyunda, Shelly “Bombshell” Harrison isimli bir karakteri kontrol ediyoruz. Başına gelen bir kaza sonucu hem tüm ekibini hem de kolunu kaybeden Shelly, yeni mekanik koluyla rakiplerini yok etmeye çalışıyor. Tek kolu mekanik olan kızımızın son videosu için tıklayın!