Oyun Dunyasi Telefonunuz iOS ise Bu haberi Okuyun

Telefonunuz iOS ise Bu haberi Okuyun

27.06.2016 - 16:12 | Son Güncellenme:

Wargaming’in mobil oyunlar geliştiren ve yayınlayan departmanı WG Cells, fizik tabanlı oyunları Smash Squad‘ın iOS’a çıktığını duyurdu. Oyunda kahramanlarınızı tutup çekerek ve birer bilardo topu gibi birbirine çarptırarak hasar veriyorsunuz. Karakterlerin her birinin kendilerine özgü güçleri bulunuyor. Oduncu, futbol yıldızı, gorgon, uzaylı, kuş adam gibi birbirinden çılgın kahramanları seçerek savaşa giriyorsunuz. Karakterleriniz seviyeler boyunca güçlenerek […]

Telefonunuz iOS ise Bu haberi Okuyun

Wargaming’in mobil oyunlar geliştiren ve yayınlayan departmanı WG Cells, fizik tabanlı oyunları Smash Squad‘ın iOS’a çıktığını duyurdu.

Haberin Devamı

Oyunda kahramanlarınızı tutup çekerek ve birer bilardo topu gibi birbirine çarptırarak hasar veriyorsunuz. Karakterlerin her birinin kendilerine özgü güçleri bulunuyor. Oduncu, futbol yıldızı, gorgon, uzaylı, kuş adam gibi birbirinden çılgın kahramanları seçerek savaşa giriyorsunuz. Karakterleriniz seviyeler boyunca güçlenerek sahip oldukları çılgın güçleri daha da arttırıyorlar.

Bu eğlenceli oyunda aksiyon hiç bitmiyor zira oyunun geçtiği çoklu evrenler sürekli saldırı altında. Oyun içi etkinliklerle kahramanlarınızı sürekli maceradan maceraya koşturduğunuz Smash Squad’te daha zorlu çarpışmalarla kendinizi sınamak isterseniz “Gauntlet” modunu öneriyoruz. Bu modda karakterlerinizin sadece bir canı bulunuyor.