Teknoloji Thanos Ne Demek? Avengers Thanos Kimdir? İşte Thanos'un Hikayesi...

Thanos Ne Demek? Avengers Thanos Kimdir? İşte Thanos'un Hikayesi...

25.03.2021 - 15:51 | Son Güncellenme:

2010 yılından bu yana Marvel evreninin filmleri birleştirmesi üzerinden ortaya çıkan dünya, Avengers End Game serisi ile son buldu. Burada en önemli ve kötü karakter olarak Thanos öne çıkıyor. Peki Thanos ne demek? Avengers Thanos kimdir? İşte Thanos'un hikayesi.

Thanos Ne Demek Avengers Thanos Kimdir İşte Thanosun Hikayesi...

10 yıllık bir seri üzerinden muhteşem bir izleyici kitlesi kazanmış olan Marvel, Avengers ile bu seriyi tamamladı. Filmlerdeki kahramanların en büyük ve en güçlü düşmanı olan Thanos ise, düşündüğünü gerçekleştirmek için büyük bir mücadele gösterdi.

Haberin Devamı

 Thanos Ne Demek?

 Thanos Marvel dünyasındaki en güçlü ve en önemli kötü karakterlerden biridir. Aynı zamanda Mad Titan olarak da bilinmektedir. Çok uzun yıllardan bu yana çizgi romanlarda ve sinema evreninde de ortaya çıkmış bir karakter olarak öne çıkıyor.

 Avengers Thanos Kimdir?

 Thanos Marvel dünyasında Titan gezegeninde yaşayan, titanlı bir rütbeli askerdir. Evrenin kaynaklarının kısıtlı olduğunu düşünerek, tek çarenin yaşamın yarısını yok etmek olduğuna inanmış bir karakterdir. Bunu gerçekleştirmek için ise sonsuzluk taşlarını ele geçirmeye çalışan biri olduğunu söylemek mümkün. Aynı zamanda sonsuz yaşam gücüne sahip bir karakter olarak da öne çıkıyor.