Oyun The Darkness 2, Humble Bundle'da kısa süreliğine ücretsiz hale geldi

The Darkness 2, Humble Bundle'da kısa süreliğine ücretsiz hale geldi

27.03.2018 - 12:22 | Son Güncellenme:

Humble Bundle, Dijital Extremes’in 2012 yılında çıkarttığı The Darkness 2’yi kısa süreliğine tamamen ücretsiz yaptı. Normalde 30 dolara (yaklaşık 120 TL) satılan The Darkness 2’ye tamamen ücretsiz sahip olmak için ne yapmak gerekiyor?

The Darkness 2, Humble Bundleda kısa süreliğine ücretsiz hale geldi

Onur Binay/milliyet.com.tr

Haberin Devamı

Digital Extremes'ın 2012 yılında piyasada sürdüğü Darkness 2 Humble Bundle'da kısa süreliğine ücretsiz hale geldi. Mac ve Windows PC sahipleri, Humble Bundle ile oyuna sonsuza dek sahip olabilirler.

The Darkness 2, acımasız yıkım bir kuvveti olan Jackie Estacado adlı karakter yönettiğimiz bir FPS oyunu. Oyunda şeytani güçlere sahip Estacado’yu yönetiyoruz.

The Darkness 2’ye ücretsiz nasıl sahip olabilirim?

Humble Bundle'dan The Darkness 2’nin sayfasına gidin. Ardından, "Add To Cart" alanına tıklayarak, oyunu sepetinize ekleyin. Sepet bölümüne gidip, oradan "Get it for free!" butonuna tıklayın. Oyunla ilgili gelen mailin içindeki "Download Now" butonuna tıklayın. Karşınıza çıkan Redeem'e tıklayarak, oyun anahtarını alın. Daha sonra oyun anahtarını Steam hesabınıza ekleyin. Steam’de Oyunlar > Steam’de Ürün Etkinleştir kısmına gitmeniz gerekiyor. Hepsi bu kadar.

Haberin Devamı

Oyuna 28 Mart saat 13.00’a kadar ücretsiz sahip olabilirsiniz. The Darkness 2, normalde Steam'de 40 dolar.