Oyun Dunyasi Total War: Warhammer Nefes Kesici Sinematikle Duyuruldu

Total War: Warhammer Nefes Kesici Sinematikle Duyuruldu

24.04.2015 - 13:57 | Son Güncellenme:

Oyun dünyasının popüler isimlerinden biri olan Total War, Warhammer ile bir araya gelerek oldukça ilginç bir konsepte ev sahipliği yapıyor ve bunu nefes kesici bir sinematikle duyuruyor; Total War: Warhammer. İki strateji devinin bir araya gelmesi, meraklıları için bulunmaz bir nimet. Oyun, gerçek zamanlı strateji türünde piyasaya çıkacak.

Total War: Warhammer Nefes Kesici Sinematikle Duyuruldu

Oyun dünyasının popüler isimlerinden biri olan Total War, Warhammer ile bir araya gelerek oldukça ilginç bir konsepte ev sahipliği yapıyor ve bunu nefes kesici bir sinematikle duyuruyor; Total War: Warhammer.

İki strateji devinin bir araya gelmesi, meraklıları için bulunmaz bir nimet. Oyun, gerçek zamanlı strateji türünde piyasaya çıkacak. İmparatorluk kurup, benzersiz kombinasyonlar yaparak, düşman topraklarını ele geçireceğiz. Efsanevi kahramanların karşısına, korkunç yaratıklar çıkacak ve kimisi büyü gücüyle canımızı bir hayli yakacak. Cüceler, goblinler ve orklar derken, elimizde gerçek anlamda başarılı bir oyun olacak.

Creative Assembly tarafından geliştirilen oyunumuzun dağıtımı, Sega tarafından yapılacak. Lafı uzatmadan sizi yayımlanan nefes kesici fragmanla başbaşa bırakalım. Tıklayın.