Teknoloji Twitter iki yeni özellik üzerinde çalışıyor

Twitter iki yeni özellik üzerinde çalışıyor

08.07.2021 - 11:57 | Son Güncellenme:

Twitter'ın bünyesine eklenmek üzere yeni özellikleri üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. Kullanıcıları için daha iyi bir deneyim sunmak amacıyla özelliklerini geliştiren Twitter, DM tarafındaki değişiklik ile pek çok kişinin keyfini yerine getirecek.

Twitter iki yeni özellik üzerinde çalışıyor

Twitter bir süredir yeni özellikler üzerinde çalışıyor. Popüler sosyal ağın platformda yaptığı en büyük değişiklik kesinlikle, paylaşım yapmak için sözcük sayısını artırmak olmuştu. Sonrasında yapılan değişiklikler hiç o kadar dikkat çekmedi. Ancak Twitter küçük küçük de olsa özellikler kazanıyor. 

Haberin Devamı

TWITTER YENİ ÖZELLİKLERİNİ DEVREYE ALMAYA HAZIRLANIYOR

Platforma eklenen yeni özellikle beraber kullanıcılar eski sohbetlerinde arama yapabilecek. Twitter DM için gelmesi beklenen özellik, şu anda test aşamasında. Sohbetlerde metin aramanın imkansız olduğu Twitter'da bu yeni özellik ile rutin düzen değişecek. 

Yazılımcı Nima Owji, yaptığı bir Twitter paylaşımıyla DM'lerde metin aramasına izin verildiğini ekran görüntüsüyle gösterdi. Bu paylaşım yeni arayüzün yakında bütün kullanıcılara sunulacağını söylüyor. Özelliğin önce iPad ve iPhone'da sonrasında ise Android tarafta kullanıma açılması bekleniyor. 

Bir diğeri ise uzun süredir gündemde olan tweet'lere emoji ile reaksiyon vermik oluyor. Söylenene göre bu iki özellik kısa süre içinde kullanıcılara sunulacak.