Teknoloji Witcher 3 Genişleme Paketinin Detayları

Witcher 3 Genişleme Paketinin Detayları

09.05.2016 - 14:09 | Son Güncellenme:

The Witcher 3: Wild Hunt’ın ikinci genişleme paketi Blood and Wine bu ay sonunda piyasaya çıkacak. Tabi Steam’de bir yanlışlık yapılmadıysa.

Witcher 3 Genişleme Paketinin Detayları

Bir çok insan bugün Steam üzerinde ek paketin piyasaya çıkış tarihinin 31 Mayıs olarak açıklandığını gördü. Paketin Steam sayfası şuanda kullanımdan kaldırıldı. Ancak bir çok kullanıcı çoktan sayfanın ekran görüntüsünü aldı bile.

Haberin Devamı
Açıklama Gecikmedi

Haberlerin yayılması üzerine topluluk yöneticisi Marcin Momot biraz alaylı bir yorumda bulundu. Momot genişleme paketi ile ilgili bir çok detayın Mayıs ayı içerisinde yayınlanacağını açıkladı. Genişleme paketinde Toussaint isimli yeni bir bölge de yer alacak. Momot daha önce genişleme paketi hakkında yazarlar tarafından harika bir hikayenin hazırlandığını dile getirmişti. Touissant daha önce Wild Hunt‘ta görmediğimiz bir yer olacak. Renkli bir yapıya sahip olacak olan bölgenin ise altında sürekli karanlık birşeylerin olacağı bilinenler arasında yer alıyor.

İlginizi Çekebilir: Razer Blade’in Oyun Bilgisayarı Satışta! Daha Önce Ertelenmişti

Blood and Wine‘ın ilk olarak bu yılın ilk çeyreğinde Ocak-Mart arasında çıkarılacağı duyurulmuştu. Daha sonra ise bu tarih 2016’nın ilk yarısına yani Ocak-Haziran tarihlerine çekildi. Perakende satıcıların listesinde ek paketin tarihi 7 Haziran olarak gözüküyor. Ancak CD Projekt Red basın sözcüsü resmi bir tarihin duyurulmadığını açıkladı. Blood and Wine’ın 20 saatlik bir oyun süresi getirmesi bekleniyor. İlk genişleme paketi Hearts of Stone 10 saatlik ek oyun süresi getirmişti. Daha önce Witcher 3’ün iki tane genişleme paketi alacağı açıklanmıştı ve bu paketlerin boyutunun Witcher iki büyüklüğünde olacağını yine geliştirici firma resmi olarak doğrulamıştı.

The Witcher 3’ün Toplam Satışları 20 Milyona Ulaştı