Teknoloji Yeni iPad Pro, TrueDepth Camera ve Face ID ile gelebilir

Yeni iPad Pro, TrueDepth Camera ve Face ID ile gelebilir

10.10.2017 - 17:28 | Son Güncellenme:

KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo'ya göre Apple, 2018 yılı içerisinde tanıtacağı yeni iPad Pro modelinde iPhone X'te kullanılan TrueDepth kamera teknolojisine yer verecek.

Yeni iPad Pro, TrueDepth Camera ve Face ID ile gelebilir

milliyet.com.tr

Haberin Devamı

KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo, iPhone X'de kullanılan Face ID teknolojisinin 2018'de tanıtılacak yeni iPad Pro modelinde de yer verilebileceğini söyledi.

KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo'ya göre, gelecek yıl piyasaya sürülecek olan Apple iPad Pro sürümleri Apple iPhone X'de bulunan TrueDepth Kamera'yı içeriyor. Kamera, onuncu yıldönümü telefonundaki Face ID özelliği için kullanılıyor; bu da kullanıcıların el cihazlarını cihaza basit bir bakışta açmalarını sağlıyor. Aynı zamanda, Face ID, Apple Pay bir ödeme yapmak için kullanıldığında telefon sahibinin kimliğini doğruluyor.

Kuo, Apple'ın iPad Pro'nun üst düzey deneyimini kullanıcıların iPhone X ile elde ettiği deneyime benzer şekilde yapmaya çalıştığına inanıyor. Kuo, Apple'ın tabletleri arasında yalnızca 2018 iPad Pro'nun Face ID'ye sahip olacağını söylüyor.

Haberin Devamı

Yeni iPad Pro'nun 2018 yılının ilk yarısında tanıtılması bekleniyor.