Teknoloji Yeni Motorola Modelleri Belli Oldu

Yeni Motorola Modelleri Belli Oldu

10.05.2016 - 14:09 | Son Güncellenme:

Motorola yakın zamanda sosyal medya üzerinden paylaştığı bir görsel ile bu yıl gelmesi planlanan akıllı telefonlarını görücüye çıkardı.

Yeni Motorola Modelleri Belli Oldu

Son bir kaç aydır Motorola ismi çoğu kişinin aklındaydı. Lenovo tarafından satın alındıktan sonra firmanın ne yönde ilerleyeceği hakkında birçok fikir ortaya atılmıştı. Görünüşe göre uzun bekleyiş sona erecek. Yakın zamanda Hindistan’da düzenlenecek olan bir etkinlikte Motorola yeni akıllı telefon modellerini görücüye çıkartması beklenirken HelloMotoHK‘nin Anneler günü kutlaması olarak Google+ üzerinden paylaştığı bir görsel daha çok tartışma yarattı.

Haberin Devamı

Paylaşılan görselde üç farklı akıllı telefon modeli görülebiliyor. Paylaşılan görseldeki iki adet model daha önceden biliniyordu ancak üçüncü model tam anlamıyla şaşkınlık yarattı. Bir diğer ilginç nokta ise bazı modellerin ekranlarındaki 24 Ağustos tarihi olması. Bu durum akıllara resmi açıklamanın bu tarihte olabileceği sorusunu getiriyor.

Moto X (2016)

Aynı zamanda Moto X4 olarak da adlandırılan MotoX modelinin bu yıl çıkması bekleniyor. Geçtiğimiz yıl bu modelin görselleri sızdırılmıştı. Görselden anlaşıldığı kadarıyla ön panelde bir adet parmak okuyucu sensör olacak. Ancak bu tasarım bir çevrede kabul görmemiş. Telefonun arkasında ise bağlantı noktası olduğu düşünülen metal bir kısım görülebilmekte.

Verizon DROID Moto

Büyük bir ihtimalle geçtiğimiz yılın Verizon DROID Turbo 2‘nin devam modeli olacak olan bu model, DROID Turbo 3 olarak isimlendirilmesi bekleniyor. Görsele bakıldığında donanım olarak Moto X4 modeline benzetilen telefon görünüşe göre sadece görünüş olarak farklılık gösterecek.

Haberin Devamı
Yeni Moto X Modeli

Görünüş olarak bu yıl çıkacak olan Moto X modeline benzese de sızdırılan bilgileri göre tamamen farklı bir model olması bekleniyor. Özellikle ilgi çeken kısım arka kamera sensörleri. Ancak en derece etkili bir sistem olacağı resmi açıklama yapılana kadar gizliliğini koruyacak gibi duruyor.