Teknoloji Yeni Star Wars Oyunu Heyecan Yarattı

Yeni Star Wars Oyunu Heyecan Yarattı

06.05.2016 - 14:39 | Son Güncellenme:

Her yıl birbirinden farklı oyunlara imza atan EA Games, yeni Star Wars oyunun da dağıtımcılığını üstlenmeye hazırlanıyor…

Yeni Star Wars Oyunu Heyecan Yarattı

Geçtiğimiz günü Dünya Star Wars günü olarak kabul eden serinin hayranları, hala daha süren birçok kampanya ve promosyon ürünleri ile karşılaştı. Film dünyasında elde ettiği başarı ile üne kavuşan seri, aynı şekilde oyun cephesinde de büyük bir hayran kitlesine sahip. Şimdiye dek satışa sunulan halkaları ile kimi zaman beğeni toplayan kimi zaman ise eleştiri oklarının hedefi olan seri, yeni Star Wars oyunu ile beraber tekrardan gündem konusu olmuş bulunmakta. Üstelik bu kez geliştirici firma koltuğunda herkesin yakından tanıdığı bir isim oturuyor; Respawn Entertainment.

Haberin Devamı

Dağıtımcılığını EA Games’in üstleneceği yeni Star Wars oyunu, en son karşımıza Titanfall yapımı ile çıkan Respawn Entertainment tarafından geliştirilmekte. Konuyla ilgili konuşan firma sözcüsü, kapalı kapılar ardında hazırlık süreci yaşayan oyunun tamamen yeni bir TPS deneyimi sunacağını ve aksiyon – macera ögelerini bünyesinde barındıracağını söyledi. Bu sayede bekleyenleri heyecanlandırmayı başaran sözcü, ne yazık ki oyunun adı ya da çıkış tarihi ile ilgili bir bilgi vermedi. Üstelik yapımın hangi platformlar için geliştirilmekte olduğu da bilinmiyor. Eğer oyun ile ilgili daha fazla bilgi paylaşılır ise aktarmış olacağız, bizi takip etmeye devam edin.

Star Wars Hayranlarına Müjde! star wars silikon vadisi
Yazarlar