Teknoloji Yeni yastık altı fetişi

Yeni yastık altı fetişi

19.08.2008 - 10:36 | Son Güncellenme:

Geçen perşembe BlackBerry Bold’un Sepetçiler Kasrı’nda dünyayla eşzamanlı yapılan tanıtımındaydım. A Milli Basketbol takımıyla, tanınmış işadamlarının da katıldığı gecede BlackBerry Bold’un özellikleri sinema perdesine yansıtılan üç boyutlu görüntüler eşliğinde anlatıldı.

Yeni yastık altı fetişi

Menderes Özel

Haberin Devamı

Turkcell ve BlackBerry’nin üreticisi Research In Motion’ın (RIM) düzenlediği gecede, Basketbol Milli Takımı eylüldeki 2009 Avrupa Basketbol Şampiyonası Grup Eleme Maçları öncesinde moral de depoladı.
Yakın çevremden biliyorum ki bu akıllı telefonu kullananlar, “sevip yastığının altında onunla uyuyanlar” ve “ondan nefret edenler” diye ikiye ayrılıyor. Nefretin nedeni, BlackBerry yüzünden kişinin işinden bir an olsun bile kopamaması.

Gecede BlackBerry Bold’u yakından inceleme fırsatı buldum ve üstün multimedya özellikleri ve görüntü kalitesiyle bu telefonun artık topyekün “yastığının altında onunla uyuyanlar” sınıfına dahil olacağına hükmettim.
BlackBerry Bold (9000 modeli) Turkcell’den 18 ay süreyle ayda 99YTL’ye sınırsız data planıyla birlikte satın alınabiliyor. Ayrıca, Turkcell, BlackBerry Bold  kullanıcılarına profesyonel ve kişisel hayatlarını kolaylaştıran IBB Trafik, MatriksMobile ve Webreska Navigasyon uygulamalarını 3 ay boyunca ücretsiz olarak sunacak.