Teknoloji Yeni Yıl 2015'e damgasını vuracak telefon

Yeni Yıl 2015'e damgasını vuracak telefon

01.01.2015 - 09:29 | Son Güncellenme:

Yeni Yıl 2015'e teknoloji alanında bu telefonlar damgasını vuracak. Yeni Yıl 2015'e damgasını vuracak telefonları ve özelliklerini sizlerini için derledik. Yeni Yıl 2015'e damgasını vuracak telefonların piyasaya çıkış tarihlerine de haberimizden ulaşabilirsiniz.

Yeni Yıl 2015e damgasını vuracak telefon

Yeni Yıl 2015'e bugün itibari ile girdik. Yeni yıla damgasını vuracak teknolojik gelişmeleri sizler için derledik. İşte Yeni Yıl 2015'e damgasını vuracak telefon modelleri.

Haberin Devamı

2015 yılında da bu sene olduğu gibi oldukça etkileyici telefonlar bizleri bekliyor. İşte 2015`in ilk yarısında çıkması beklenen akıllı telefonlar Sony 2015'te yılda iki amiral gemisi akıllı telefon duyurma geleneğini sonlandıracak. Şirket bunun yerine yıl boyunca sadece bir telefona odaklanacak. Japon üreticinin önümüzdeki yıl odaklanacağı akıllı telefon Xperia Z4 olacak. Xperia Z4'te yüksek olasılıkla 5.5-inç büyüklüğünde Quad HD ekran ve 64-bit destek sunan Snapdragon 810 işlemci kullanılacak.

G serisinin son iki üyesinde geleneksel tasarımdan sıyrılarak radikal değişimler sunan LG görünüşe bakılırsa bundan bir hayli başarılı oldu. Üstelik G2 ve G3 rakiplerine oranla daha uygun fiyattan satışa sunuldu. LG G4'ün de bu başarıyı sürdürmesi bekleniyor. 5.5-inç Quad HD çözünürlüklü ekranın yer verilmesi beklenen G4'te işlemcinin Snapdragon 810 olmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Haberin Devamı

Android en şık telefon serilerinden biri olarak gösterilen One serinin yeni üyesinde bir kez daha alüminyum kasa kullanılacaktır. Genel itibariyle beğenilen One M8'deki en önemli handikabın Ultrapiksel kamera olduğunu söyleyebiliriz. HTC, One M9'da ekran boyutunu artırır mı bilinmez ama ekranın Quad HD çözünürlükte olacağı kesin. Telefonun işlemci biriminde ise muhtemelen Snapdragon 810'u göreceğiz.

Fiyat/performans bakımından 2014'e damgasını vuran One Plus One'yeni versiyonu geliyor. One Plus One'nın en büyük özelliği, yüksek kalite akıllı telefon özelliklerine sahip olmasına karşın orta düzey telefon fiyatında olması.Motorola üst düzey telefonlarla yarışır biri ürün ortaya çıkarıyor. Motorola Moto X serisinin üçüncü versiyonu da yine iddialı bir telefon olacak.

Önümüzdeki yıl Microsoft Lumia markası altında PureView kamera teknolojisini Lumia 2020 ile bir kez daha göreceğiz. Microsoft'un ayrıca PureView kamera için hazırlayacağı kamera yazılımı da merak ediliyor.

Kindle Fire tabletler her ne kadar ülkemizde satılmıyor olsa da, Android tarafındaki en popüler tabletler arasında yer alır. Amazon'un Kindle Fire serisini önümüzdeki yıl da devam ettirecek olmasını tahmin etmek pek de zor değil. Tanıtılacak tablet serisinde Amazon'un bu defa 12-inç ekran boyutuna sıçrama yapması sürpriz olmayacaktır. Şirket ayrıca tablet ürünlerde Android 5.0 tabanlı özelleştirilmiş arayüz kullanımını sürdürecektir.

Haberin Devamı

Moto G, Motorola'nın bugüne dek en fazla sattığı akıllı telefon oldu. Moto G'nin 2014 versiyonu da yine fiyatına göre dopdolu bir telefon. Satın aldığınız telefonun ödediğiniz paranın hakkını vermesini istiyorsanız Moto G telefonlar her zaman için ilk sıralarda düşünülmelidir. Motorola'nın fiyat/performans başarınısı 2015 model Moto G'de de sürdürmesi bekleniyor.

Xiaomi'nin bu yılın son çeyreğinde ülkemizin de aralarında yer aldığı yeni pazarlara açılması bekleniyordu fakat görünüşe bakılırsa bu planlama önümüzdeki yıl hayata geçirilecek. Hugo Barra yönetiminde başarılı işlere imza atan Xiaomi'nin 2015 tepe modeli tasarımı, teknik özellikleri ve fiyatıyla bir kez daha dünyanın en çok satan telefonlarından biri olacaktır. Xiaomi markalı ürünleri dileriz önümüzdeki yıldan itibaren Türkiye'de görmeye başlayabiliriz.

Haberin Devamı

LG G4

Beklenen çıkış tarihi: Mayıs 2015