Teknoloji YouTube'daki Yeniliği Fark Ettiniz Mi?

YouTube'daki Yeniliği Fark Ettiniz Mi?

06.08.2013 - 10:43 | Son Güncellenme:

İş veya günlük yaşamda birden çok sekmede YouTube açıyorsanız, çalan medya içeriğinin hangisinde olduğunu bilmek için artık sayfaları açmanıza gerek yok!

YouTubedaki Yeniliği Fark Ettiniz Mi

kullanıcısının rahat ve daha aktif kullanması için şekillenen yeni ve pratik özellikler, internet tarayıcılarındaki yerlerini alıyor. Birçok internet kullanıcısının hız kazanmak adına yan yana açtığı sekmeleri arasında geçişler yapmanın cihazın şarjını ne kadar tükettiğini daha önce

Haberin Devamı

geliştiricilerinin kullanıcısına sunduğu yeni özellik, gereksiz şarj tüketiminden ve zaman kaybından kullanıcısını korumaya yönelik. Gün içinde birden fazla YouTube sekmesi açıyorsanız ve belirli bir süre sonra hangi sekmede ne var hatırlayamıyorsanız, artık en azından YouTube sayfalarını sırasıyla açıp bakmanıza gerek kalmadı.

artık değişebilir özelliği sayesinde medya içeriğini oynattığınız anda, Play işaretini alıyor. Bu sayede birçok sekme arasında, isimlere bakarak tahmin etmek veya sırasıyla açıp işlemcinizi yorarak şarj sürenizi kısaltmak zorunda değilsiniz.
Spotify ve SoundCloud gibi müzik platformunda da bulunan bu özellik bakalım YouTube’a nasıl bir hava katacak. YouTube’un bu hizmeti hakkındaki fikirlerinizi bekliyoruz.