Teknoloji ZenFone 3 ve ZenFone 3 Deluxe Ortaya Çıktı

ZenFone 3 ve ZenFone 3 Deluxe Ortaya Çıktı

05.04.2016 - 14:26 | Son Güncellenme:

Son yıllarda akıllı telefon sektöründe güzel bir başarı elde etmiş olan Asus, bu kez ZenFone 3 ve Deluxe modelleri üzerinde çalışıyor…

ZenFone 3 ve ZenFone 3 Deluxe Ortaya Çıktı

Bilgisayar piyasasında oldukça güçlü bir yapıya sahip olan Asus, bildiğiniz üzere geliştirdiği cihazlar ile epey sevilen bir marka. PC sektöründe gösterdiği başarıyı mobil sektörde de göstermek isteyen ve bunun adına bir süredir çalışmalara imza atan firma, karşımıza Zenfone telefon ailesi ile çıkmıştı. Uygulanan düşük fiyat politikası ile birlikte oldukça beğenilen seri, şimdi ise ZenFone 3 ve Deluxe adı altında yeni modellere kavuşmaya hazırlanıyor. Henüz resmi bir duyuru yapılmadı ancak GFXBench testi üzerinde Asus’un iki yeni amiral gemi modeli de görüntülendi. Cihazların özellikleri dahi gün ışığına çıkmış bulunmakta.

Haberin Devamı

Açıklanan bilgilere göre Asus ZenFone 3 Deluxe, beraberinde tam 5.9 inç büyüklüğünde 720p HD çözünürlük sunan bir ekran ile birlikte geliyor. Gücünü Snapdragon 615 yonga setinden alacak olan modelde aynı zamanda 3 GB RAM bulunacak. Bunların dışında cihazın 32 GB depolama alanı, 12 MP arka kamera ve 5 MP ön kamera gibi özelliklere de sahip olacağından bahsedebiliriz.

Daha küçük boyutlarda olan ZenFone 3 ise 5.5 inçlik 1080p çözünürlük sunan bir ekrana sahip. Gücünü Snapdragon 650 yonga setinden alacak olan modelde 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı bulunuyor. 12 MP arka kamera ile aynı kamera özelliklerine sahip olan modelin farklılaştığı nokta ise ön kamera. Zira cihazın ön kamerası 8 MP çözünürlüğünde çalışacak.

Haberin Devamı

Henüz resmi olarak duyurulmamış olan modellerin yakın bir zamanda Asus tarafından gözler önüne serilmesi bekleniyor. Eğer konu ile ilgili yeni bir açıklama gelir ise aktarmış olacağız, bizi takip etmeye devam edin.

ASUS, 23.6 İnçlik 4K Monitörünü Satışa Sunuyor
Yazarlar