The Others Derdime bir çare

Derdime bir çare

03.12.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

‘Aşkım Aşkım’da Şener Bey’in başı Ramazan davulcusuyla dertte. ‘Mahallenin Muhtarları’nda ise Temel tutuklanıyor

Derdime bir çare

Derdime bir çare

‘Aşkım Aşkım’da Şener Bey’in başı Ramazan davulcusuyla dertte. ‘Mahallenin Muhtarları’nda ise Temel tutuklanıyor

Şener’in cimriliği
Le Şener’de Ramazan telaşı sürüyor. Başrollerini Mehmet Ali Erbil ile Emel Sayın’ın paylaştığı dizide davulcu Ramazan, bahşiş için Le Şener’e gelir. Cimriliği tutan Şener, sağır numarası yapar. Şenol Kaptan ile Tarık Usta da Makiko için karşı karşıyadır.
KANAL D / 22.00

Temel’e rahat yok
Temel ve Şirin, barışmalarını kutlamak için Ali’nin taksisini alıp gezmeye çıkarlar. Ancak Temel yolda bir otomobilin şoförü ile tartışır. Adam fenalaşır, Temel ve Şirin hemen onu hastaneye götürürler. Ama adamın ölüm haberi gelir ve Temel tutuklanır.
KANAL D / 20.35

Yatak sırları yeniden
Farklı karakterdeki dört bekâr kadının yaşadığı aşklar, ayrılık acıları ve yatak odası sırlarını anlatan "Sex and the City", dördüncü sezon bölümleriyle yine Cine5’te. Bu yeni bölümlerde, Carry (Sarah Jessica Parker) ve arkadaşlarının anlatacak çok şeyleri var...
CINE5 / 21.00

Uzaktan kumanda
Teke Tek: Fatih Altaylı, "Solculuk tedavi edilmesi gereken bir hastalık mı" sorusunu, Cem Karaca, Mihri Belli, Mehmet Barlas, Alev Alatlı, Aydın Engin ve Hüseyin Üzmez’le ele alıyor.
KANAL D / 23.15

beşN birK: Kerem Görsev ile Mercan Dede, "DJ’liğin bir sanat olup olmadığı"nı tartışacak. Yapımda "Dünya Özürlüler Günü" de unutulmuyor.
CNN TÜRK / 18.05

SoruCevap: Yavuz Baydar, Türkiye Engelliler ve Eğitim Vakfı Başkanı Ahmet Yavuz Kocaömer’i konuk ediyor.
CNN TÜRK / 19.05

Akıl Defteri: Hasan Cemal, Güngör Uras ve Erkan Kumcu, "Dış politikanın Ayşe Hanım Teyze’yi ilgilendirip ilgilendirmediği"ni konuşacaklar.
CNN TÜRK / 22.05

Liberal Platform: Ayşen Laçinel, Prof. Dr. Güngör Önül ve Prof. Dr. Turgay Yardımcı ile "halkla ilişkilerin rolü ve 21. yüzyılda anlamı"nı konuşacak.
ETV / 22.00

Alkin & Alkin: Prof. Dr. Erdoğan Alkin ve oğlu Doç. Dr. Emre Alkin, işadamı Bülent Eczacıbaşı’nı konuk ediyorlar.
TV8 / 22.00