The Others Satan satana

Satan satana

03.04.2002 - 00:00 | Son Güncellenme:

Satan satana

Satan satana

Satan satana

GeçtİĞİmİz hafta göbek atan küçük kızımız epey meşgul etmişti milletimizi. Büyüklerimiz her alanda "Aaa ne ayıp" dediler. Pazartesi "Aydın Havası"nda çıkkırı çıkkırı yine göbek şov vardı. Anne soğan kavururken, çocuk da bir şekilde izlemiştir. Hatta taklit bile etmiştir. İş bu kadar basit. Her an dansözlerle karşılaşmamız mümkün. Bu hareketli (televizyonda), hareketsiz (gazetelerde) bizi yoklar. Hatta bir gün yine küçük bir kızımız yine şovlara çıkar. Biz unutkan bir toplumuz, hemen unuturuz. Hatta o zaman yine "aa ne ayıp" deriz. Yaşam böyle geçer gider...

BBG’den elenen genç arkadaşımız Fatih, içerideki karizmasından daha fazlasını dışarıda yakaladı diyebilirim. Haftalardır stüdyoda oturuyor. Elenenler de bir bir ekleniyor ona. Her hafta da ayrı bir senaryo yazılıyor. Tuttular galiba bu çocuğu, bir dizi ya da reklamda oynayabilir.

Yasemİn Yalçın’ın dizisi ile ilgili söyleyebileceğim; bol bol kahkaha efekti. Durum bildiren komediler arasında en çok kahkaha efekti kullanılanı diye düşünüyorum. Diyalogtan çok kahkaha... Yasemin Yalçın ülkenin en komik oyuncularnıdan. Yani mimikleri, duruşu ile komik bir insan. Bugüne kadar bunu çok iyi kullandı. Ama bu dizide nedense hiç komik olamamış. Kahkaha efektleri bunu örtmüş.

Erman Toroğlu, Fenerbahçeli Mustafa Doğan’ın ikinci sarı kartının haksız olduğunu söyledi. CNN TÜRK’te ise Oğuz Sarvan "ikinci sarı kart haklıydı" dedi. Toroğlu’nun yanlış kart söylemi bir alem tabii ki. Bunu söylerken bir dolu laf ediyor. Burnu havada ve muhatap olanı aşağılayıcı yeri gelince. Ama her pozisyonda da bu üslup uymuyor. Terzi elbiseyi bol dikiyor. Son yorumda da böyle oldu. "Bir bilenleri" fazla kaale almamakta yarar var. Sağlığa zarar veriyor. Bundan böyle ben gördüğüme inanmaya karar verdim. Size de bunu öneririm.

Gördük kİ bizdeki satanizm bir şehir efsanesi. Bir zamanlar satanlara bulaşmış sonra sataşmış olan genç; "Ne kedisi, tavuk yemişler; bulunanlar onların kemikleriymiş" derken "Teke Teköde aslında bizlere bir gönderme yapıyordu. Nede olsa lades kemiği!