The Others Sulu, çok sulu

Sulu, çok sulu

29.06.2001 - 00:00 | Son Güncellenme:

Sulu, çok sulu

Sulu, çok sulu

Sulu, çok sulu

ÇARŞAMBAYI perşembeye bağlayan gece uyku tutmadı. Kalktım, DigiTurk’ten sinema kanallarına baktım. Meşhur "Paris’te Son Tango"yu izlememiştim. Takılayım dedim. Film, normal seyrinde giderken birden bir şeyler oldu, araya tanıtım girdi. Sonra film tekrar başladı. Bunu bir sinema kanalında anlamak mümkün değil.

TEKRAR dizi "Fırtınalaröda bir sahne... Ferit, ablasını karşılamaya gidiyor. Otobüs, mahallenin köşesinde durmuş. Şehirlerarası otobüslerin mahalle mahalle dolaştığını bu diziden öğrenmiş oluyoruz!

BURAK Kut’un "efsane dönüyor" havasında geri geleceği söyleniyor. Bu söylenti çıkınca klipleri de dönmeye başladı anlaşılan.

STAR’ın pembe dizisi "Kaderim Sensin"in jeneriği Star’ın jeneriğine bayağı benziyor. Grafik animasyon ve altın sarısı rengi ne tesadüf, her iki jenerikte de var.

"ANGARA’dan gız vermezler senin gibi kerize"... Ankaralı Turgut, "Sabah Keyfi" ekibiyle tatil köyünde "Köyden İndim Şehire"yi oynadı. Buna ilkokul bitirme müsamerelerinde bile gülüneceğini zannetmiyorum. Ne de olsa "kız vermezler kerize"...

ÜMİT Usta, zerde tarifi verdi. Sünnet zamanıymış, ananede zerde olduğu için günün anlam ve önemine uygun bir tarif yaptığını söyledi. Hava da bayağı sıcaktı, ter içinde zerde tarifi izledik. Neyse bize bir yararı dokunmaz ama, kesilecek milyonlar var.

"196. uykuda oluyorum"... Çelik, derin uykuda olduğunun tarifini böyle bir rakamla veriyor. Acaba niye 186 değil?

"SADECE prime time programlarında görüyorum. Promosyon çalışmaları da başladı"... Ece Erken’den "süper" Türkçe...

OKAN Karacan’ın stüdyosunda, tam arkada monte edilmiş bir mikrodalga var. Aksesuvar için mi seçilmiş, yoksa kullanılıyor mu? Kullanılmıyorsa ben alabilirim!

Flash TV, telif haklarına saygılı olduğunu ilan ediyor. Diğer kanallarda durum nasıl?