TV-Rehberi Boomerang TV şimdi Digitürk’te

Boomerang TV şimdi Digitürk’te

16.07.2018 - 11:20 | Son Güncellenme:

Eğlenceli, komik ve neşeli çizgi filmlerin adresi Boomerang TV şimdi Digitürk’te çocuklarla buluşuyor.

Boomerang TV şimdi Digitürk’te

D-Smart ve Tivibu platformlarının ardından Digitürk’te de yayına başlayan Boomerang TV’nin eğlenceli çizgi filmleri Türkiye’de daha çok çocuğa ve aileye ulaşacak.

Haberin Devamı

Birbirinden keyifli çizgi filmleri ile çocukların “ilk eğlence kanalı” Boomerang TV’den tatil hediyesi gibi müjde! Boomerang TV, D-Smart ve Tivibu platformlarının ardından Digitürk’te de yayına başladı. Dünya çapında 60 ülkede yayın yapan Boomerang TV’nin komik, eğlenceli ve neşeli çizgi filmleri artık Türkiye’de de daha fazla çocuğa ulaşabilecek. D-Smart’ta 122, Tivibu’da 118’inci kanalda yer alan Boomerang TV, Digitürk platformunda 168’inci kanaldan yayın yapacak.

En sevilen kahramanların yepyeni maceraları

Digitürk platformuyla birlikte yayın ağını genişleten Boomerang TV, en sevilen çizgi filmlerin yepyeni bölümlerini de çocuklara sunacak. Scooby-Doo, Shaggy, Velma, Daphne ve Fred’in heyecan dolu hikayeleri “Sakin ol Scooby-Doo”, en sevimli ‘sebze vampiri tavşan’ Bunnicula, Dorothy ve Oz Büyücüsü, Grizzy ve Lemmingler, Cesur Köpek Pat ile Çılgın Yarışçılar’ın yeni bölümleri Boomerang TV’de çocuklarla buluşacak. Bunun yanında Bugs Bunny, Tazmanya Canavarı, Tom ve Jerry gibi efsane çizgi filmleri yeni bölümleriyle Boomerang TV’de olacak.

Haberin Devamı

Daha fazlası www.boomerangtv.com.tr’de

Boomerang TV’nin birbirinden eğlenceli çizgi filmleri, klipleri, oyunları ve daha fazlasına çocuklar www.boomerangtv.com.tr adresinden ulaşabiliyor.