TV-Rehberi Disney Channel Mart programı belli olu

Disney Channel Mart programı belli olu

28.02.2018 - 10:42 | Son Güncellenme:

Disney Channel, Mart ayında en sevilen içeriklerinin yepyeni bölümleriyle ve tüm aileyi biraraya getiren harika filmlerle karşımıza çıkıyor. Yeni bölümleri ile Mickey ve Çılgın Yarışçılar 10 Mart, Otel Transilvanya 24 Mart ve Marvel’in en sevilen süper kahramanlarından Örümcek Adam 31 Mart tarihlerinde ekranlara gelirken, hafta sonları birbirinden eğlenceli filmlerle dolu!

Disney Channel Mart programı belli olu

Disney Channel; yeni bölümleri ile 10 Mart’ta Mickey ve Çılgın Yarışçılar, 24 Mart’ta Otel Transilvanya ve 31 Mart’ta Örümcek Adam’la ardı ardına sürprizler yaparken, Robinson Ailesi, Bir Böceğin Yaşamı, Küçük Deniz Kızı 2: Eve Dönüş, Rapunzel Upuzun Serüvenleri, Prenses Sofia: Yüzen Saray ve Bambi 2 gibi ekranda keyifle vakit geçireceğiniz içerikleriyle Mart ayını zengin bir hayal dünyası sunarak karşılıyor.

Haberin Devamı

Mickey ve Çılgın Yarışçılar, yeni bölümleriyle 10 Mart Cumartesi’den itibaren hafta sonları 08.00 ve 16.30’da Disney Channel’da.

Otel Transilvanya Sakinleri yeni bölümleriyle 24 Mart Cumartesi’den itibaren hafta sonları 20.15’te Disney Channel’da.

Marvel Spider-Man yeni bölümleriyle 31 Mart Cumartesi’den itibaren hafta sonları 15.30 ve 22.30’da Disney Channel’da.

MICKEY VE ÇILGIN YARIŞÇILAR

Yerlerinize, hazır, başla! Mickey ve arkadaşlarını yepyeni maceralarda yarışırken izleyin. Mickey, Donald, Goofy, Minnie ve Daisy dönüşen spor arabalarıyla yarışmaya hazırlanıyorlar.

Mickey ve Çılgın Yarışçılar, yeni bölümleriyle 10 Mart Cumartesi’den itibaren hafta sonları 08.00 ve 16.30’da Disney Channel’da.

Haberin Devamı

YENİ BÖLÜMLER! OTEL TRANSILVANYA SAKİNLERİ

Seri, Drakula’nın kızı Mavis ve üç yakın arkadaşı Hank N Stein, Pedro ve Wendy Blob’un gençlik yıllarına odaklanıyor. Bu süreç boyunca Mavis’in babasına sahip olduğu özel yeteneklerini göstermek için elinden geleni yapacağından şüphe yok.

Otel Transilvanya Sakinleri yeni bölümleriyle 24 Mart Cumartesi’den itibaren hafta sonları 20.15’te Disney Channel’da.

YENİ BÖLÜMLER! MARVEL SPIDER-MAN

Ünlü Horizon Yüksek Okulu’nda bir öğrenci olan Peter Parker, kötülüklere karşı kostümlü süper kahraman Spider-Man olarak savaşıyor.

Marvel Spider-Man yeni bölümleriyle 31 Mart Cumartesi’den itibaren hafta sonları 15.30 ve 22.30’da Disney Channel’da.

Filmlerle Sihirli Hafta Sonları

Robinson Ailesi, Bir Böceğin Yaşamı, Bolt, Dinozor, Karlar Ülkesi: Kutlama, Prenses Sofia: Bir Varmış Bir Yokmuş, Prenses Sofia: Yüzen Saray, Rapunzel Upuzun Serüvenler, Bambi 2, Küçük Deniz Kızı 2: Deniz’e Dönüş, İnanılmaz Aile ve Elena ve Avalor’un Sırrı sihirli hafta sonu akışıyla Disney Channel’da.

Sihirli hafta sonu filmleri her Cumartesi-Pazar 11.00 ve 17.00’de Disney Channel’da.

Robinson Ailesi

Lewis, öz ailesini bulma özlemi içinde olan yetim bir çocuktur. Bir tesadüf eseri Wilbur Robinson ile karşılaştığında Lewis’in yaşamı tamamıyla değişir. Robinson onu her şeyin mümkün olduğu geleceğin dünyasına götürür.

Haberin Devamı

Robinson Ailesi, 3 Mart Cumartesi 11.00’da Disney Channel’da.

Bir Böceğin Yaşamı

Karınca Adası’nın sakinleri kışa hazırlanmanın yüksek temposuyla durup dinlenmeden çalışır. Tüm bu zorluklar yetmezmiş gibi karıncalar, yaz aylarında Hopper adlı zorba bir çekirgenin başını çektiği çekirge sürüsüyle yiyeceklerini paylaşmak zorunda kalır. Bu durum barışsever karınca halkı için dayanılmaz bir hal alır.

Bir Böceğin Yaşamı, 4 Mart Pazar 17.00 ve 10 Mart Cumartesi 11.00’da Disney Channel’da.

Küçük Deniz Kızı 2: Deniz’e Dönüş

Kral kızını cadının lanetinden korumak için ona okyanusta yüzmeyi yasaklamıştır. Ancak küçük deniz kızı 12 yaşına geldiğinde büyük bir maceraya atılır.

Küçük Deniz Kızı 2: Deniz’e Dönüş, 4 Mart Pazar 11.00’da Disney Channel’da.

Rapunzel Upuzun Serüvenler

Gothel’den kurtulduktan ve ebeveynleri Kral Frederic ve Corona’nın Kraliçesi Arianna ile bir araya geldiğinden beri Rapunzel, yeni hayatına uyum sağlamaya başlar ve Eugene Fitzherbert, Pascal Bukalemun, Maximus ve Cassandra ile farklı talihsizlikler yaşamaya devam eder.

Haberin Devamı

Rapunzel Upuzun Serüvenler, 10 Mart Cumartesi 17.00’da Disney Channel’da.

Prenses Sofia: Bir Varmış Bir Yokmuş

Annesi kralla evlendikten sonra, Sofia bir gecede prenses olur! Bir anda, uçan bir arabayla Kraliyet Hazırlık Akademisi’ne götürülen Sofia, okul müdürleri Flora, Fauna ve Merryweather’dan bilmesi gereken her şeyi öğrenecektir. Acaba Sofia, sakar büyücünün yaptığı büyüyü kırarak, üvey kız kardeşiyle arkadaş olabilecek mi?

Prenses Sofia: Bir Varmış Bir Yokmuş, 25 Mart Pazar 11.20’da Disney Channel’da.

Prenses Sofia: Yüzen Saray

Prenses Sofia, Oona adında bir deniz kızına yardım ettikten sonra tılsımı ona deniz kızına dönüşme gücü verir ve böylece Sofia, yeni arkadaşlarının deniz altındaki gizli krallığını ziyaret edebilir.

Prenses Sofia: Yüzen Saray, 25 Mart Pazar 12.20’da Disney Channel’da.

Bambi 2

Bambi arkadaşlığın gücünü keşfetmiştir. Artık ormanda tek başına maceradan maceraya atlamaya başlamıştır. Fakat büyük prens Bambi’yi tek başına büyütmek zorunda kalır.

Haberin Devamı

Bambi 2, 31 Mart Cumartesi 17.00’da Disney Channel’da.