TV-Rehberi Kurtlar Vadisi'nden film gibi tanıtım

Kurtlar Vadisi'nden film gibi tanıtım

25.07.2012 - 14:41 | Son Güncellenme:

Kurtlar Vadisi Pusu Yeni sezon Atv tanıtım fragmanı Yapıldı!

Kurtlar Vadisinden film gibi tanıtım

Geçen sezon TNT'de ekrana gelen Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda atv'de yine perşembe akşamı saat 20.00'de seyirciyle buluşacak. Sevilen dizi, ilginç bir tanıtım filmine de imza attı.

Haberin Devamı

Rekortmen dizi kurtlar vadisi pusu yeni sezon ve Yeni bölümleri sabırsızlıkla beklenmekte… Aksiyon ve gerilimin odak noktası haline gelen kurtlar vadisi pusu her bölümüyle seyircisini heyecana ve doruklara taşıdı. Kurtlar vadisi pusu uzun yıllar geçmesine rağmen halen en çok izlenen ve internette de en çok aranan ve tıklanan diziler arasında yer almaya devam ediyor.

Yayın hayatına başladığı günden itibaren ekranların tutkusu ve vazgeçilemeyen dizisi kurtlar vadisi pusu İlk olarak show tv ekranlarında seyircisiyle buluştu ve daha sonra kanal D ,startv, atv , Tnt ve son olarak yine ATV Ekranlarında dizi macerasına son sürat devam edecek. Ele aldığı devlet , derin devlet, mafya ,dış güçler ,siyasi gibi olayları konu edinen kurtlar vadisi pusu Tüm Türkiye de merak uyandırdı.

Haberin Devamı

Kurtlar vadisi pusu yeni bölümleri ile her hafta kurtlar vadisi gününde ve saatinde ekranlara tekrar ATV ekranlarında olacak. Kurtlar vadisi pusu Yeni sezon fragmanı yayınlandı. Her geçen bölümü adeta bir tutku haline gelen kurtlar vadisi pusu yeni bölüm de de nefesleri kesileceğe benziyor.

Tüm Türkiye yi ekranlara bağlayan Aksiyon dizilerinin rekortmen dizisi kurtlar vadisi pusu her hafta en çok izlenenler arasında… dizi severler,kurtlar vadisi pusu yu Perşembe akşamı dizi bittikten sonra bir sonraki haftayı ,yani yeni bölümlerini büyük bir merak içersinde bekliyor.

Türkiye nin fenomen dizisi kurtlar vadisi pusu aksiyon , macera ve gerilimin baş mimarı olmaya devam ediyor. Dizinin yeni bölümlerinde Polat alemdar ve ekibini hangi tehlikeler bekliyor. Dizide ne gibi gelişmeler olacağı kvp severlerden gelen yorumlar arasında. Kurtlar vadisi pusu yeni bölümleri kurtlar vadisi gününde ve saatinde Yeni kanalı ATV de olacak.

Şimdi gözler kurtlar vadisi pusu Yeni sezon Yeni bölümlerinde … Ancak dizide tek fark Memati karakterini canlandıran Gürkan Uygun'un olmaması... Dizinin kadrosuna yeni isimlerin katılacağı öğrenildi.

İşte Pana Film açıklaması:

Haziran ayında muhteşem bir finalle sezon tatiline giren Kurtlar Vadisi Pusu’nun 10. yılında yayınlanacağı kanal belli oldu. Kurtlar Vadisi Pusu, yeni sezonda kendi gününde kendi saatinde ATV ekranlarında sevenleriyle buluşacak…

Haberin Devamı

10 yıldır bizi yalnız bırakmayan seyircilerimizle ATV’de buluşmak üzere…